Müge Anlı'dan milletvekili adaylığı iddialarına yanıt: Razı olmam...

Müge Anlı'dan milletvekili adaylığı iddialarına yanıt: Razı olmam...

Sunucu Müge Anlı hakkında çıkan milletvekili adayı olacağına dair iddialara yanıt verdi. Anlı, "Bir kere çok az yüzde 2.5. Razı olmam teklif edilse de...Yapmak da istesem yaparım" dedi.

ATV'de yayınlanan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert' programının sunucusu Müge Anlı milletvekili adayı olacağına dair iddialarla gündeme geldi.

Anlı'nın yüzde 2.5'luk oy oranına sahip olduğunun öne sürülmesi üzerine açıklama yapan sunucu, "Bir kere çok az yüzde 2.5. Razı olmam teklif edilse de... Bugün ben kendim aday olsam görün bakalım yüzde kaç alıyorum. Benim siyasetle alakam yok.

'BENİ ABUK SUBUK TT YAPMAYIN'

Yapmak da istesem onu biliyorsunuz yaparım. Meclis'te de kadınlar görürsünüz. İstesem yaparım. Beni de abuk subuk TT yapmayın" dedi.

'ÖYLE UYDURURSANIZ BÖYLE DALGA GEÇİLİR'

Anlı şöyle devam etti: "Gelen teklif de yok. Aşk olsun hiç teklif de yok. Madem yapacaksınız yüzde 25 falan yapın da şanımız yürüsün. Siz öyle uydurursanız dalganız da böyle geçilir."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN