Müge Anlı öyle sorular sordu ki kaçmak için sulama kanalına atladı! İzleyenler neye uğradığını şaşırdı

Müge Anlı öyle sorular sordu ki kaçmak için sulama kanalına atladı! İzleyenler neye uğradığını şaşırdı

Milyonların severek ve büyük bir ilgiyle takip ettiği Müge Anlı' nın programında ilginç anlar yaşandı. Müge Anlı' nın ekibinin sorularına maruz kalan o adam kaçmak için sulama kanalına atladı!

Milyonların severek takip ettiği Müge Anlı 16. sezonuyla ekranlara hızlı bir geri dönüş yapmıştı. Bugün ekranlara gelen Müge Anlı programında ilginç anlar yaşandı. Bugün canlı yayında günlerdir kayıp olan Bedriye Kılıç konusu işlendi.

Konya' nın Akşehir ilçesinden 6 Temmuz tarihinde ortadan kaybolan 3 çocuk annesi Bedriye Kılıç 'dan haber alınamıyordu. 35 yaşındaki kadının akıbeti hakkında hiçbir belirti ortaya çıkmazken, cinayete kurban gittiği düşünüldüğü için oklar eş Tayfur Kılıç’a çevrilmiş durumda.

5666ea673fea6d72b4518e09ff3683cb-640x640.jpg

MÜGE ANLI ÖYLE SORULAR SORDU Kİ KAÇMAK İÇİN SULAMA KANALINA ATLADI! İZLEYENLER NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Tayfur Kılıç'ın karısının kaybıyla ilgili gittiği üfürükçü Musa Başdağ'ın "Bedriye, iki çocuklu bir adama kaçtı, sağ!" sözlerini köylülere anlatması dikkat çekti. Bunun üzerine Müge Anlı ekibi adı geçen üfürükçü Musa Başdağ'a ulaştı.

ccc.png

Müge Anlı' nın ekibi Bedriye Kılıç hakkındaki iddiaları üfürükçü Musa Başdağ' a sordu. Üfürükçü Musa Başdağ ise ekibin soruları karşısında cevap veremeyince çareyi ekipten kaçmakta buldu. Yolunu değiştiren Başdağ, hızlıca sulama kanalına atladı ve ekibin yanından uzaklaştı.

x.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN