Müge Anlı sonunda patladı! Sinirlenince öyle bir şey söyledi ki: "Şinasi bana uzaklaştırma alıyormuş

Müge Anlı sonunda patladı! Sinirlenince öyle bir şey söyledi ki: "Şinasi bana uzaklaştırma alıyormuş

ATV ekranlarının vazgeçilmezi Müge Anlı ile Tatlı sert, haftalardır süren Bedriye Kılıç olayını araştırmaya devam ediyor. Haber alınamadığı iddiası üzerine arama işlemleri sırasında gelen açıklamalar, eşi Tayfur Kılıç'a dikkat çekti. Yayında tanıkların açıklamalarıyla yüzleşen Tayfur Kılıç, gerçekleri konuşup konuşmadığı tartışılıyor. Bu duruma öfkelenen Müge Anlı ise ağzına geleni söyledi. İşte tüm detaylar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in haftalardır konusu olan Bedriye Kılıç'ın kaybında yeni gelişmeler yaşanıyor. Kaybolan kadının cinayete sonucunda öldürüldüğü tahmin ediliyor. Programa kocasını davet eden Müge Anlı ise öfke kustu. Olayların yanı sıra eşi Şinasi Yüzbaşıoğlu'na da değindi.

EŞİNE DEDİĞİ ŞOK ETTİ

Gündüz kuşağının en sevilen programlarından olan, "Müge Anlı ile Tatlı Sert" yeni bölümleriyle devam ediyor. Kaybolan kadını araştıran ünlü sunucu Müge Anlı, son bölüm ile kaybolan 35 yaşındaki Bedirye Kılıç'ın kocası Tayfur Kılıç'ı konuk olarak ağırladı.

Yapılan açıklamalar ile dikkatleri üzerine çeken Tayfur Kılıç'a seslenen Müge Anlı, "Sen uzaklaştırma alınan bir kocasın. Bence bir koca için uzaklaştırılma alınması çok ayıp bir şey biliyor musun?" ifadeleriyle yüklendi. Ortamın gerginleşmesiyle birlikte, ortamı espri yaparak yumuşatan Müge Anlı, "Şinasi bana uzaklaştırma alıyormuş, çok komik olur" sözleriyle kırdı geçirdi.

0x0-muge-anli-bedriye-kilic-olayi-cozuldu-mu-bedriye-kilic-bulundu-mu-25-eylul-son-gelismeler-1695628868350.jpeg

"UTANMIYOR MUSUN YA?"

Sunucu Müge Anlı, Tayfur Kılıç'a dönerek açıklamalarına devam etti. Sinirle konuşan Müge Anlı, "Utanmıyor musun ya? Utanma sınırını aşmışsın" ifadelerini paylaştı.

Yaşanan olayın yanı sıra, kaybolan 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ı arama işlemleri devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN