Müge Anlı yıllar sonra hastalığını açıkladı! O sözleri duyunca alev püskürdü: "Nefes alamıyorum, nefes!"

Müge Anlı yıllar sonra hastalığını açıkladı! O sözleri duyunca alev püskürdü: "Nefes alamıyorum, nefes!"

ATV ekranlarında uzun yıllardır yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert her sabah programlarına devam ediyor. Gündüz kuşağının en sevilen programlarından birisi olan Müge Anlı, 3 aydır anne ve babası tarafından aranan 17 yaşındaki Gülcan'ı sevgilisinin yanında tespit etti. Genç kızın gönül işleri ile birlikte lise öğrenimini yarıda bırakarak sevgilisinin yanına gittiği öğrenildi. Arada geçen muhabbet ile birlikte Müge Anlı hastalığını paylaşarak ortalığa alev püskürdü. İşte tüm detaylar...

MÜGE ANLI'NIN HASTALIĞI AÇIKLANDI

ATV ekranlarının en beğenilen gündüz programlarından birisi olan Müge Anlı son yayınlanan bölümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 3 aydır haber alınamayan 17 yaşındaki Gülcan'ı bularak takipçilerinin tebriğini topladı.

Genç kız 25 yaşında olan ve 1 çocuk sahibi adama kaçtığı dikkat çekti. Aradan geçen 3 ay sonrasında ailesiyle karşılaşan Gülcan'ın tavrı dikkat çekti. Geri dönüşü olmadığını belirterek 18 yaşına gelene kadar bekleyip nikah kıyacağını vurguladı.

Babasına kızgın olduğunu belirten Gülcan sevgiyi başka yerlerde aradığını açıkladı. Olay esnasında anne Songül Hanım'ın kardeşinin okuma yazma bilmediğini söylemesi ile birlikte Müge Anlı sinir küpüne döndü.

muge-anli-izle-atv-canli-yayinla-birlikte-muge-anli-izle-9-haziran-2022-muge-anli-canli-yayin-tek-parca-izle-muge-anli-ile-tatli-sert-persembe-canli-izle-wkyn.webp

MÜGE ANLI'NIN HASTALIĞINI TAKİPÇİLERİYLE PAYLAŞTI

Gündüz programında "Okuma yazma bilmiyorum" ifadeleri ile birlikte gelenlere deli olduğunu ifade eden Mügen Anlı'nın açıklamaları sert oldu. Okuma yazma seferberliğinde bulunduğunu vurgulayan Müge Anlı, ciğerinde leke oluştuğunu açıkladı. Kendisinin bir sırrı olduğunu belirterek gidip halk eğitim merkezlerinde dolaşırken hastalık kaptığı açıkladı.

Nefes alamadığının altınız çizen ünlü sunucu sesinin kaç yıldır normal olmadığını da açıkladı. Kolay olmadığını vurgularken, "Okuma yazma seferberliği yapalım dediğimde millet de seferber olmuyor. Kendimi paraladım. İnsanlar unutuyorlar. O SMA'lı çocuklara bedava aşı alabilmek için günlerce uyumadım ben. Sağlık Bakanlığı ile konuşa konuşa kendim de mahvoldum onları da mahvettim." sözlerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN