Müge Anlı'da günlerdir aranıyorlardı! Silivri'de kan donduran cinayet: Anne ve çocuklarının cinayet itirafı...

Müge Anlı'da günlerdir aranıyorlardı! Silivri'de kan donduran cinayet: Anne ve çocuklarının cinayet itirafı...

Silivri'de bulunan 3 cesetle ilgili şüpheli itiraflarının ardından polis ekipleri kazı çalışması başlattı. İfadelerde, başka 2 kişinin daha öldürüldüğü belirtilmişti. Detaylar haberimizde...

Son dakika haberine göre, İstanbul'un Silivri ilçesinde bir tarlada gömülü halde bulunan 3 cesetle ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. İddialara göre, Sevgi Demirci ve iki çocuğunun öldürülüp gömüldüğü olayla ilgili gözaltına alınan şüphelilerden biri olan Ö.Y., polise verdiği ifadesinde başka iki kişinin daha öldürüldüğünü söyledi. Bu ifade üzerine polis ekipleri, Ö.Y.'nin işaret ettiği Silivri ve Çatalca bölgelerinde kazı çalışmalarına başladı.

İKİ KİŞİ DAHA ÖLDÜRÜLMÜŞ

3

3

Olayın geçtiği Silivri, Değirmenköy mevkiinde yapılan aramada ise Sevgi Demirci ve çocuklarına ait olduğu düşünülen kemik parçaları bulundu. Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bu bulgular üzerine soruşturmayı derinleştirerek ilerletti.

Gözaltına alınan Ü.Y. ve Ö.Y. ise sorguya alındı. Ü.Y., kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmediği bilinirken, Ö.Y. ise cinayetleri bildiğini ve başka iki kişinin daha öldürüldüğünü söyledi. Ö.Y., Sevgi Demirci'nin kocası Mücahit Polat ile onun akrabası olan Erdoğan Polat'ı da öldürdüğünü ifade etti ve bu cesetlerin Silivri ve Çatalca'da gömülü olduğunu belirtti. Ö.Y., ayrıca Sevgi Demirci'nin Erdoğan Polat'la ilişki yaşadığını iddia etti ve daha önce yaşanan iki olayı da Ü.Y.'nin kendisini öldüreceği korkusuyla kimseye söylemediğini iddia etti.

Polis ekipleri, Ö.Y.'nin bu ifadesi üzerine gösterdiği bölgelerde kazı çalışmalarına başladı. Bu süreçte bir kişinin daha gözaltına alındığı ve cinayetleri bilip polise bilgi vermemesi nedeniyle şüpheli olarak değerlendirildiği belirtildi. Soruşturmanın çok yönlü olarak devam ettiği ve gözaltındaki şüpheliler için ek gözetim izni alındığı bilgisi paylaşıldı. Olayın tüm detaylarıyla aydınlatılması için çalışmaların titizlikle sürdüğü ifade edildi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN