Müge Anlı'da kan donduran cinayet! Tanığın sözleri şok etti: "Cinsel organlarına kadar doğramış"

Müge Anlı'da kan donduran cinayet! Tanığın sözleri şok etti: "Cinsel organlarına kadar doğramış"

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı kan donduran olaylara şahitlik ediyor.Ümit Sedat Özcan arkasındaki sır perdesi bir bir aralanıyor.46 yaşındaki iki çocuk babası Ümit Sedat Özcan'a ne olduğu merak ediliyor. İşte Ümit Sedat Özcan cinayeti hakkındaki tüm detaylar…

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert kan donduran cinayetin arkasındaki sır perdelerini bir bir aralıyor. 46 yaşında iki çocuk babası olan Ümit Sedat Özcan'ın ortadan kaybolması ile acılı aile de soluğu Müge Anlı'da aldı. Kuzeni Kubilay Güney tarafından öldürüldüğü düşünülen Özcan'ın kayboluşunun arkasındaki olaylar da tek tek açığa çıkıyor. Ümit Sedat Özcan'a ölü olarak gördüğünü söyleyen bir tanık programda akıllara takılan soruların yanıtını verdi. Tanık tarafından yapılan açıklamalar ise izleyenlerin tüylerini diken diken etti. Mesut isimli bir kişinin "Cinsel organına kadar kesmiş" sözleri programa bomba gibi düştü. İşte Ümit Sedat Özcan cinayeti hakkındaki tüm detaylar…


ÜMİT SEDAT ÖZCAN ÖLDÜ MÜ?


Müge Anlı ile Tatlı Sert programı Ümit Sedat Özcan olayıyla gündeme bomba gibi düştü. Acılı aile Ümit'in bulunması için Müge Anlı'ya başvururken ortaya çıkan olayın detayları ise kan dondurdu. Kayıp olarak aranan Ümit Sedat Özcan'ın kuzeni Kubilay Güney tarafından öldürüldüğü düşünülüyor. Öldürüldüğü şüphesiyle aramalar yoğunlaşırken programa bağlanan bir tanık tarafından ortaya atılan iddialar herkesi korkuttu.

muge-anli-umit-sedat-ozcan.jpg

2 aydır ailesi tarafından aranan iki çocuk babası Ümit Sedat Özcan olayı hakkındaki araştırmalar hız kazandı. Özcan'ın kuzeni Kubilay aileyi arayarak Sedat'ın Bulgaristan'a kaçtığını ve kendisinden en son 15 gün önce haber aldığını ifade etti. Programa bağlanan Mesut isimli bir kişinin ise Özcan'ı ölü olarak gördüğünü öne sürmesi herkesi şaşırttı. Canlı yayına bağlanarak Özcan olayı arkasındaki detayları paylaşan tanık, Özcan'ın öldürülerek cinsel organına kadar kesildiğini söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN