Müge Anlı’da tüyler ürperten olay! Evlatları 11 yıldır sırra kadem basmıştı! "Oğlumu pompalı tüfekle öldürdüm!"

Müge Anlı’da tüyler ürperten olay! Evlatları 11 yıldır sırra kadem basmıştı! "Oğlumu pompalı tüfekle öldürdüm!"

Atv ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında 11 yıldır kayıp olan Mevlüt Ozan Atlar'a ilişkin dosya açıldı. 20 Nisan 2012'de Karaman'da kaybolan Atlar'ın annesi kocasından şüphelendiğini söyledi. Gelen itiraf sonrası stüdyo buz kesti.

ATV ekranlarında Müge Anlı'nın sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert, gündüz kuşağında fırtınalar estirmeye devam ediyor. Yıllardır ilgiyle izlenen programa 11 yıldır oğlundan haber alamayan acılı anne Ayşe Atlar başvurdu.

5 çocuk annesi Ayşe Atlar 20 Nisan 2012'de oğlu hakkında kayıp başvurusu yaptığını fakat günler süren arama çalışmalarına rağmen oğlunun bulunamadığını söyledi. Eşinin daha önce de oğlu Mevlüt'ü yaraladığını açıklayan Atlar, ondan şüphelendiğini vurguladı. Eşinin alkol bağımlığı nedeniyle hem kızlarının hem de kendisinin şiddet gördüğünü söyleyen acılı kadın, artık evlatlarıyla birlikte İzmir'de yaşadığını vurguladı.

atv.jpg

YILLAR ÖNCE OĞLUNU YARALADIĞI ORTAYA ÇIKTI

Oğlunu pompalı tüfekle vurduğu iddia edilen Mehmet Atlar, çocuklarının "Her yer kan içerisindeydi. Babamız her yeri temizledi" demesi üzerine kendini savundu. Atlar'ın, yıllar önce oğlu Mevlüt'ü yaraladığı ortaya çıktı.

"JAPONYA'YA KAÇTI!"

Mevlüt'ün 10 yıl önce Japonya'ya kaçtığını söyleyen ve yayına bağlanan Mehmet Atlar, bu duyumu polisten aldığını da söyledi. Mehmet Atlar'ın yeğeni Ziynet Atlar'ın konuya ilişkin yaptığı açıklama ise stüdyodakileri şaşırttı.

askerhf.jpg

OĞLUNU DEFİNE İÇİN KAZDIĞI ÇUKURLARDAN BİRİNE GÖMDÜ!"

Mehmet Bey'in define kazdığını ve oğlunu bu çukurlardan birine gömdüğünü söyleyen Ziynet Hanım şu sözlerle hesap sordu: "Sen defineci arkadaşlarını bir çıkar. Hangi kör kuyuya attın sen bu çocuğu? Hangi define kazdığınız yere gömdünüz çıkarın. O tırlar nereden alındı? Bu çocuk kayıp değil!"

Yayına bağlanan ve ismini vermek istemeyen bir izleyici de köylülerin yayına bağlanmaktan korktuğunu ileri sürdü.

anlifg.jpg

KAN DONDURAN İDDİA!

Öte yandan Mehmet Atlar'ın birlikte alkol aldığı arkadaşlarına, "Oğlumu pompalı tüfekle öldürdüm" dediği iddia edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN