Müge Anlı'da yine skandal olay... Annenin itirafı kan dondurdu! Sevgilim 3 yaşındaki kızımı öldürdü dedi baba sinir krizi geçirdi!

Müge Anlı'da yine skandal olay... Annenin itirafı kan dondurdu! Sevgilim 3 yaşındaki kızımı öldürdü dedi baba sinir krizi geçirdi!

ATV ekranlarının sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert’te bir cinayet daha ortaya çıkarken itiraf resmen kan dondurdu. 3 yaşındaki Meryem Çiğdem Ünal’ın nasıl öldüğüne dair araştırmalar devam ederken Meryem’in annesinden şaşırtan itiraf geldi. İşte 3 yaşındaki Meryem’in ölümü ortaya çıktı.

Gaziantep’te yaşayan iki küçük kız kardeşlerden büyük olanı Meryem’in hayatını kaybetmesi sonucu baba Doğulan Ünal harekete geçti. Aynı zamanda küçük kız Sare Ünal’ın da ortadan kaybolduğunu ifade eden baba Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılarak kızının katilini ve kaybolan kızını bulmaya geldi. İşte 3 yaşındaki Meryem’in ölüm detayları ve küçük kardeş Sare hakkında tüm detaylar haberimizde 

Meryem Çiğdem Ünal’ın fenalaşması sonrası doktora götürülmesine rağmen hastanede hayatını kaybeden Meryem’in ölümüne dair otopsi raporu çıktı. Doktorlarından gelen bilgilere göre Meryem’in hastaneye çok geç getirildiği ve çok beklendiğinden ötürü de beyine oksijen gitmediği ortaya çıktı. Küçük kızı Sare için Müge Anlı’ya katılan baba Doğumdan Ünal’ın kızının annesinin yanında olduğu belirlenmesi üzerine konu Meryem’in nasıl öldüğüne çevrildi. 

Müge anlı Meryem cinayeti

ANNENİN SEVGİLİSİ ÇOCUKLARIN BEZİNİ DEĞİŞTİRMİŞ 

Meryem’in annesinin arkadaşları programa telefon bağlantısı ile katılarak Melisa’nın asla annelik yapmadığını söylediler. Melisa’nın çocuklara uyku ilacı verip gün boyu unuttuğunu hatta çocukların bezini bile sevgilisinin değiştirdiğini belirttiler. Bunun üzerine Melisa’yı Meryem’i döverken görenler arayarak bağlandı. 

ANNEDEN BÜYÜK İTİRAF 

Baba Doğukan Ünal hastaneye gittiğinde kızının başında annesinin olmadığını ve cenazeyi sahipsiz olarak kaydettirdiğini belirtti. Anne tüm bunlara kayıtsız kalmayarak telefonda bağlantısında sevgilisi Recep’in 3 yaşındaki kıza cinsel istismarda bulunduğunu ve daha sonradan öldürdüğünü açıkladı.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN