Müge Anlı'dan beklenmeyen hareket! Stüdyodaki seyircilerine bakın neyi tembihledi!

Müge Anlı'dan beklenmeyen hareket! Stüdyodaki seyircilerine bakın neyi tembihledi!

Müge Anlı canlı yayında kendine bakıp şaşırdı, herkesi tembihledi. İşte detaylar...

Müge Anlı, son yayınında beklenmedik bir harekette bulundu ve stüdyodaki seyircilerine dikkat çeken bir tembihde bulundu. Seyircilerin dikkatini çekmek için önemli bir konuyu dile getiren ünlü gazeteci, izleyenleri şaşırttı. Müge Anlı'nın, seyircilerine yönelik tembihinin ne olduğu merak konusu oldu.

Ünlü yayıncı Müge Anlı, canlı yayında dikkat çeken bir açıklama yaparak stüdyodaki seyircilere sıkı tembihlerde bulundu. Müge Anlı, kendisine gönderilen bir boy aynasını stüdyoya getirmelerini istedi ve aynanın karşısına geçerek şaka yollu "Bana ne olmuş bu hafta?" şeklinde konuştu. Ardından, reklam yüzü olduğu markanın çekimlerine değindi ve aynayı çok beğendiğini ifade etti. Müge Anlı, aynanın aslında dekor amaçlı olduğunu ve kapak kısmının sökülerek getirildiğini belirtti. Bu açıklamalar izleyiciler arasında gülümsemelere neden oldu.

müge anlı

Rahmi Özkan, aynanın karşısına geçerek aynanın daha zarif ve fit gösterdiğini belirtti, bu sözler seyircileri güldürdü. Müge Anlı ise aynaya ilişkin sevincini esprili bir dille paylaşarak "Keşke her tarafımız bu aynalarla kaplı olsa. Hiç diyete falan gerek yok. 90-60-70 gösteriyor. Bakın 90 da değil. Yani gerçekten insanın aklı duruyor. Baktım kendi kendime 'Müge sen ne kadar zayıflamışsın' dedim." şeklinde konuştu. Şevki Bey de Müge Anlı'ya kendisini zayıf gösteren ekranıyla ilgili bir iltifatta bulundu. Müge Anlı, bu sözlere "Diyete son. Hani sanki yazın gelişi bugün belli olmuş gibi Haziran ayında hazırlanma sürecine giriyoruz. Ama böyle bir aynanız varsa evde hiç diyete gerek yok." şeklinde yanıt verdi. Müge Anlı, stüdyodaki seyircilere hitaben "Herkese öyle söyleyin. 'Müge'yi gördük daha zayıfmış' deyin" diyerek tembihledi.

Müge Anlı, stüdyodaki seyircilere dönerek önemli bir uyarıda bulundu. Beklenmedik bir hareketle dikkatleri üzerine çeken Anlı, seyircilerine hitaben "Herkese öyle söyleyin, Müge'yi gördük" şeklinde tembihde bulundu. Bu sözler, stüdyodaki seyircileri ve izleyicileri şaşırttı ve gülümsemelere neden oldu. Müge Anlı'nın bu tembihi, yayının atmosferine renk kattı ve anlık bir esprili an oldu. Seyircilerin arasında ne olduğu merak edilen bir durum olmasa da, Müge Anlı'nın sempatik ve esprili tavrıyla stüdyodaki atmosferi neşelendirdi.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN