Esra Erol düşmanı Müge Anlı'yı affetmedi! Düğün davetine bakın ne dedi?

Esra Erol düşmanı Müge Anlı'yı affetmedi! Düğün davetine bakın ne dedi?

Geçtiğimiz günlerde canlı yayında evleneceğinin haberini veren Müge Anlı 26 Haziran Pazar günü İstanbul Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturuyor. Kına gecesini Zuhal Topal, Zahide Yetiş isimlerle aile arasında yapan Müge Anlı, aynı kanalda yıllardır çalıştığı Esra Erol'u çağırmamıştı. İddialara göre Anlı, Esra Erol'a nikah davetiyesi göndererek zeytin dalı uzattı. Bakın Erol bu davete ne cevap verdi?

Yıllardır ATV ekranlarında program yapan Müge Anlı, bu defa işi yerine özel hayatına ilişkin bir açıklama yaptı. 3. defa nikah masasına oturacak olan Müge Anlı "Evleniyorum" diyerek emniyet mensubu Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla yeni bir yola girdiklerini açıkladı. Aile arasında yaptığı kına gecesine yakın dostlarını da çağıran Anlı, uzun süredir tartışmalı olduğu Esra Erol'u davet etmedi. Gözler Anlı'nın düğününe gelecek isimlere yönelmişten, iddialara göre Anlı, nikah davetiyesi Esra Erol'a da gönderdi. Esra Erol ise bu davete herkesi şaşırtan bir yanıt verdi. İşte detaylar.

icek.jpg

DAVETE KARŞ ESRA EROL'DAN ŞAŞIRTAN TAVIR

Uzun süredir format meselesinden dolayı araları açık olan Esra Erol- Müge Anlı, tartışmasında ilginç bir olay yaşandı. Evlenme kararı alan Müge Anlı Pazar günü yapılacak olan düğününe Esra Erol'u da çağırdı. Herkesi hayrete düşüren olayda Esra Erol'un tavrı ise çok konuşulacak.

atv.jpg

ATV İKİLİ ARASINDA KARARINI VERDİ İDDİALARI

Aralarında aynı formattan dolayı sürekli tartışma çıkan ikili sık sık yayınlarında birbirlerine göndermeli mesajlar veriyor. Tartışmanın seyrini ise Müge Anlı değiştirdi. İddialara göre Müge Anlı ATV'ye resti çekmiş Esra Erol'u kast ederek "Ya ben ya o" uyarısında bulunmuştu. Bu rest üzerine ikili arasında kalan kanal yönetimi Esra Erol'un programı için gelecek sezonda bitiş kararı almıştı. Eğer iddialar doğruysa Esra Erol'un programı gelecek sezon ATV'de olmayacak.

mugeanli.jpg

MÜGE ANLI'DAN ESRA EROL'A ZEYTİN DALI

Tüm bunların ardından evlenme kararı ile herkesi şaşırtan Müge Anlı, kına gecesine çağırmadığı Esra Erol'u düğününe çağırdı. Fakat Esra Erol'un ise bu davete sıcak bakmadığı ve gitmeyeceği iddia edildi. Gözler yarın yapılacak olan düğüne döndü? Size Esra Erol düğüne gitmeli mi?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (45)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
45 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN