Müge Anlı'ya deprem tepkisi! Yayında kızdıran olay "Yakışmadı Müge"

Müge Anlı'ya deprem tepkisi! Yayında kızdıran olay "Yakışmadı Müge"

10 ilde yaşanan 7,7 büyüklüğündeki deprem sonrasında tüm Türkiye seferber olurken, gündüz kuşağı programları da yayınlanmadı. Fakat ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının yayına devam etmesi büyük tepkilere neden oldu.

Kahramanmaraş'ta meydana gelen yıkıcı deprem sonrası çok sayıda vatandaşımız enkaz alında kalırken, 912 kişi hayatını kaybetti. Tüm Türkiye'nin seferber olduğu deprem sonrasında gündüz kuşağı programları da yayınlarına ara verdi. ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ise tepkilerin odağında yer aldı. Yayına devam eden Müge Anlı, sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

mugeeeanlii.jpg

MÜGE ANLI'YA DEPREM TEPKİSİ

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı yaşanan deprem sonrasını yayına devam etti. Çok sayıda program geçici olarak yayın durdururken, Anlı'nın programa devam etmesi görenleri kızdırdı.

anlicik.jpg

YAYINA DEVAM ETTİ

912 kişinin hayatını kaybettiği deprem sonrasında arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Ünlülerden de çok sayıda yardım paylaşımları yapıldı. Türkiye'nin en çok izlediği programların başında yer alan Müge Anlı ile Tatlı Sert depreme rağmen yayına devam etti. İzleyenler ise sosyal medyadan tepki gösterdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN