Müge Anlı'ya 5 aylık kocadan uyarı! Öyle bir şeye kızmış ki...

Müge Anlı'ya 5 aylık kocadan uyarı! Öyle bir şeye kızmış ki...

Şinasi Yüzbaşıoğlu'yla evlenen Müge Anlı, programında eşine dair bir itirafta bulundu. Evde yaşadığı bir diyaloğu anlatan Anlı, "Eşim bazen bana kızıyor" diyerek o ilginç anı anlattı. Bakın kocası ne diyormuş?

Haziran ayında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile nikah masasına oturan gazeteci Müge Anlı, evliliğine dair bazı detaylar vermeyi ihmal etmiyor. Yeni yayın dönemine Yüzbaşıoğlu soyadıyla giren Anlı, eşine dair bir olayını anlattı. Bakın kocasına neden kızıyormuş?

muge.jpg

MÜGE ANLI EŞİNİ ANLATTI

Türkiye'nin en çok izlenen programına imza atan Müge Anlı, en güvenilir isimler arasında ilk sırada yerini almaya devam ediyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sezon finalinde evleneceğini duyuran Anlı, herkesi şaşırtmıştı.

821x465-muge-anli-ile-tatli-sert-1664869221933.jpg

DÜĞÜN PAYLAŞIMI YAPMAYACAK

İstanbul Emniyeti Asayiş Şube Müdürü Şinasi Yüzbaşıoğlu ile basından uzak bir nikahla evlenen Müge Anlı, düğününe dair paylaşım yapmadı.

muge-anli-ve-esi-sinasi-yuzbasioglu-ilk-kez-yan-15175068-3812-m.jpg

Herkes merakla düğün paylaşım yaparken, iddialara göre Anlı'nın özel hayatın gizliliği ilkesiyle paylaşım yapmayacağı belirtildi.

0x0-1665736483115.jpg

EŞİYLE OLAN BİR DİYALOĞUNU ANLATTI

Her sabah sevenleri ile ATV ekranlarında buluşan Anlı, evliliğine dair bazı detaylar da veriyor. Anlı, Japonyalı gelin Yumiko ile Antepli Mehmet Akif'in olayını işlerken eşiyle olan bir konuşmasını anlattı. Anlı, eşinin kendisine kızdığını belirterek, "Bana eşim de kızıyor sen hep kadınların tarafını tutuyorsun. Bir şey oldu da geçen bak diyorum burada erkek haklı diyor ki 'Sanki söylüyorsun' Kim haklıysa onu söylüyorum. Erkek haklıysa erkek haklı diyorum, kadın haklıysa onu söylüyorum" örneğini verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN