Müjde Ar, Orhan Gencebay'ı hedef aldı! 'Balkon boş kalmasın...'

Müjde Ar, Orhan Gencebay'ı hedef aldı! 'Balkon boş kalmasın...'

Bir süredir ekranlardan uzak olan usta oyuncu Müjde Ar, AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum'a bestelediği şarkıyla dikkatleri üzerine çeken usta sanatçı Orhan Gencebay'ı hedef alan açıklamalara imza attı.

Yeşilçam'ın efsane ismi Müjde Ar, 31 Mart'ta yapılan yerel seçimler için Cumhur İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) adayı Murat Kurum'a bestelediği şarkıyla dikkatleri üzerine çeken Orhan Gencebay'ı hedef aldı.

Pazar günü yapılan seçimlerde İstanbul, Ankara, Bursa, Giresun, Adıyaman, Afyon gibi illerde başarı yakalayan CHP, 1977 seçimlerinden sonra ilk kez birinci parti konumuna ulaştı ve tarihi bir başarıya imza attı.

Yeşilçam'ın efsane ismi Müjde Ar, seçim sürecinde AK Parti'ye desteğini açıklayarak AK Parti'nin İBB Başkan Adayı Murat Kurum'a şarkı besteleyen usta sanatçı Orhan Gencebay'ı hedef aldı.

T24'ün haberine göre; Ar, Kurum'a şarkı besteleyen Gencebay'a göndermede bulunarak "Balkon boş kalmasın. Gencebay'ı çağırsın ve 'Bir Teselli Ver' adlı şarkıyı söylesinler" dedi. Ar'ın bu açıklaması sonrasında gözler Gencebay'a çevrildi. Gencebay'ın Ar'a vereceği yanıt şimdiden merak konusu oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN