Murat Boz-Ayça Ayşin Turan'dan yılın bombası! Öyle yakalandılar ki... "Alp Navruz görmesin"

Murat Boz-Ayça Ayşin Turan'dan yılın bombası! Öyle yakalandılar ki... "Alp Navruz görmesin"

Alp Navruz ile geçen günlerde ayrılma kararı alan Ayça Ayşin Turan, yeni bir aşka yelken açtı. Şarkıcı Murat Boz ile dans eden Turan bakın nasıl yakalandı? İkiliyi görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

Dizi setinde tanıştığı ve evlenmenin eşiğinden döndüğü Alp Navruz ile ilişkisine son veren Ayça Ayşin Turan'ın acısı kısa sürdü. Ünlü popçu Murat Boz ile Kuruçeşme'de bir mekanda görüntülenen Turan bakın nasıl yakalandı? Görenler "Yılın aşkı" yorumları yağdırdı.

u.jpg

AYÇA AYŞİN TURAN YENİ AŞKA MI YELKEN AÇTI?

Alp Navruz ile ihanet iddiasıyla ayrıldığı söylene oyuncu Ayça Ayşin Turan'ın ayrılık acısı kısa sürdü. Ünlü oyuncu yılın aşk bombasına imza attı.

e-splhzwyaqotvs.jpg

Murat Boz ile eğlenirken görüntülenen güzel oyuncu gece boyunca Boz'la dans edip sohbet etti.

boz.jpg

MURAT BOZ'A SAMİMİ VEDA

Posta'nın haberine göre; Daha önce de O Ses Türkiye'de denk gelen ikili bu defa samimi bir şekilde görüntülendi.

aycaturan-muratboz.jpg

Kuruçeşme'de eğlenirken yakalan ikili davet sonrasında sarılıp ayrıldı. Turan'ın Murat Boz'u uğurlaması ise herkesin dikkatini çekti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN