Murat Cemcir, Ahmet Kural hakkındaki sessizliğini bozdu: Kendi başıma bir yolculuk yapmak istiyorum

Murat Cemcir, Ahmet Kural hakkındaki sessizliğini bozdu: Kendi başıma bir yolculuk yapmak istiyorum

Bir zamanların ayrılmaz ikilisi Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in arasında soğuk rüzgarlar esiyor. Kural'ın düğününe dahi katılmayan Cemcir, küs olduklarına dair iddialara yanıt verdi. Maddi anlaşmazlıkların söz konusu olmadığını belirten Cemcir, "Kardeşler arasında kırgınlık olmaz. Ben kendi başıma bir yolculuk yapmak istiyorum" ifadelerini kullandı.

Çalgı Çengi, İşler Güçler, Kardeş Payı, Düğün Dernek, Çalgı Çengi İkimiz, Ailecek Şaşkınız, Baba Parası projelerinde başrolü paylaşan Ahmet Kural ile Murat Cemcir'in yıllar süren dostluğunun bittiği iddia ediliyordu. Ünlü oyuncu Murat Cemcir, Kural ile küs olmadıkları sadece artık kariyerinde tek başına yolculuk yapmak istediğini söyledi.

'GÜZEL VE YENİ HİKAYELERİN İÇİNDEYİM'

Ahmet Kural ile bahsedildiği gibi küs olmadıklarını söyleyen Cemcir, "Ahmet'le ayrılmış değiliz. Benim çok sevdiğim bir dostum, kardeşim, çok yetenekli bir komedyen ve birlikte çok güzel filmler yaptık. Tekrardan bir araya gelmeme durumumuz olduğunu düşünmüyorum. Bu konularla ilgili çok konuşmak istemiyorum. Kırgınlık yok. Kardeş kardeşe, arkadaş arkadaşa kırılmaz. Bizde öyle bir şey yok. Güzel ve yeni hikayelerin içindeyim" dedi.

'KARDEŞLER ARASINDA KIRGINLIK OLMAZ'

Yaz başında Bodrum'da evlenen Ahmet Kural'ın düğününe neden katılmadığı sorulan başarılı oyuncu "Ben LCV (Katılım durumu belirtme zorunluluğu) olarak çağrıldığım hiçbir yere gitmem. Bu kermes de olur, gala da olur, düğün de olur. Maddi anlaşmazlık söz konusu değil, manevi anlaşmazlıklar olabilir. Ama kardeşler arasında kırgınlık olmaz. Ben kendi başıma bir yolculuk yapmak istiyorum. Instagram'da takipleşiyoruz" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN