Murat Cemcir'den Ahmet Kural'ı şoke edecek açıklama! Dostluk tamamen bitti! Cemcir: "Kırgınlık değil bıkkınlık var"

Murat Cemcir'den Ahmet Kural'ı şoke edecek açıklama! Dostluk tamamen bitti! Cemcir: "Kırgınlık değil bıkkınlık var"

Oyuncu Murat Cemcir, uzun yıllar kol kola ekranlarda yer aldığı aynı ve son dönemde aralarına küslük giren Ahmet Kural'la ilgili konuştu. Ahmet Kural ile ilgili sorulan soruya "Aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de" dedi. Sosyal medya Cemcir'in açıklaması ile çalkalandı.

Oyuncu ve komedyen Murat Cemcir, yıllarca birlikte çalıştığı çok fazla film ve dizide rol aldığı eski dostu Ahmet Kural'la ilgili ilk kez konuştu. Erdil Yaşaroğlu'nun sergisine katılan Murat Cemcir, ayaküstü magazincilerin sorularını yanıtladı.

ahmet.jpg

"KIRGINLIK DEĞİL BIKKINLIK VAR"

Cemcir, "Ahmet Kural ile küs müsünüz? Barışmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna şöyle yanıt verdi: "Ahmet ile 2020’de son bir proje yaptık, yakın zamanda bir şey yapacağımızı zannetmiyorum. Allah herkesin yolunu açık etsin, ticari bir anlaşmazlık söz konusu değildi, bununla ilgili gerekli açıklamayı o da ben de yapmıştım zaten. Aramızda kırgınlık değil bıkkınlık var. Ahmet ile görüşmüyoruz ve görüşmeyeceğiz de."

cemicri.jpg

"KIRGINLIK DÖNEMİ GEÇİRİYORUZ"

Ahmet Kural ise geçtiğimiz günlerde konuyla ilgili katıldığı bir programda konuşmuş ve Cemcir'le ilgili şunları söylemişti: "Birbirimize uzun süredir kırgınız. Niyesi yok, niyesinin her zaman bizde kalmasını isteriz. Düşman değiliz, birlikte çok güzel başarılara imza attık. Onun emeği bende çoktur, benim de emeğim onda çoktur. Şu an bir kırgınlık dönemi geçiriyoruz. Arkadaşlık ve dostluklar arasında olur böyle şeyler."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN