Murat Yıldırım hayatının en kötü gecesini anlattı! Resmen ölümden dönmüşler: "Hem anneyi hem de bebeği kaybediyorduk"

Murat Yıldırım hayatının en kötü gecesini anlattı! Resmen ölümden dönmüşler: "Hem anneyi hem de bebeği kaybediyorduk"

Türkiye'nin sevilen oyuncularından olan Murat Yıldırım, verdiği son röportajda hayatının en zor anını anlattı. Yakın zamanda babalığı tadan oyuncu “Bedel de ödesem, iyi bir insan olmak için yaşıyorum. Başkalarını yargılamadan, herkesin hayatına saygı duyarak, mütevazı insanlara değer vererek” sözleriyle hayat felsefesini özetledi. İşte Yıldırım dikkat çeken açıklamalar

Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi ile izleyicinin karşısına çıkan Yıldırım, şimdilerde 15 Aralık’ta vizyona girecek filmi ‘Nefes-Yer Eksi İki’ filminin heyecanını yaşıyor.

Şöhreti Türkiye'nin yanı sıra Ortadoğu’dan Güney Amerika’ya kadar uzanan rol aldığı yapımlar birçok ülkede yayınlanan ünlü oyuncu Murat Yıldırım, dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Hürriyet Pazar'dan Hakan Gence'ye konuk olan Murat Yıldırım evliliğinden, iş yaşamına kadar birçok konuda samimi açıklamalarda bulundu.

yildirfg.jpg

"ALLAH'A YALVARDIM"

Kızını kucağına aldığında ne hissettin? sorusuna "O gece benim için hayatımın hem en karanlık hem aydınlık gecesiydi. Çok çok zor geçti. Bunu şimdiye kadar da hiç anlatmadım. Hem Iman’ı hem bebeğimizi kaybediyorduk. Doktorlar bebeğimiz Miray’ı gösterdi. Kucağıma aldım. Ben de Iman’a gösterdim. Sonra bir anda beni dışarı çıkardılar. Olanları pencereden görmeye çalışıyordum, hastane odasının kapısı bir açılıp bir kapanıyordu. 1,5 saat sürdü bu durum. Feciydi. Doktor her şey bittikten sonra yanıma gelerek “Allah’ın sevgili kuluymuşsun, ikisini de kaybediyorduk” dedi. Daha detayını sorma, anlatmayacağım ama gerçekten hayatımın en zor gecesiydi. Allah ile baş başaydım ve yapabileceğim bir şey yoktu. “Hepimiz öleceğiz ama o gün bugün değil” diye yalvardım.

teete.jpg

"Allah ile baş başaydım ve yapabileceğim bir şey yoktu. “Hepimiz öleceğiz, bundan kaçış yok. Ama o bugün değil, lütfen” diye yalvardığımı hatırlıyorum. Allah dualarımı kabul etti. Sonrası da dediğim gibi benim için en aydınlık geceydi. İkisi de şu an sağlıklı, çok şükür..."

"EN KARANLIK VE EN AYDINLIK BİR ARADA OLABİLİYOR"

"Hayatta öyle şeyler oluyor. Biz Iman’la da öyle tanıştık. Colin Farrell’la bir projemiz olacaktı. Sonra kendisiyle Londra’da bir kafede tesadüfen karşılaştık. Bana öyle bir projenin gerçek olmadığını söyledi. Çok kötüydü. O kadar sıkıldım ki eve gitmek istemedim. Dışarıda vakit geçirmek istedim. Meğer bilmeden Iman ile tanışmaya gitmişim. Ve o gün karşılaşıp tanıştık. Hayatta en karanlık ve en aydınlık bir arada olabiliyor yani. Bir pencere kapanıyor ama başka bir yerden sana bir kapı açılıyor."

imfg.jpg

"O tehlikeler atlatıldıktan sonra Miray odaya geldiğinde ve ona bakıp onunla konuştuğum an hissetmeye başladım. O günden beri her gün bu his artarak devam ediyor. Merhamet duygum 10 kat daha fazla. Yardım değil, bizim için o bir zevk. Bezini daha bu sabah değiştirdim. Zaten defalarca uyuttum, yanında yattım, onunla bir gün yolculuk bile yaptım tek başıma. Çok mutlu olması, tabii hayatta ayağına taşlar değecek, önemli olan o taşlardan sonra ayağa kalkıp güçlü olabilmesi."

"HAYATIMIZDA HİÇ YALAN OLMADI"

"Hayatımızda hiç yalan olmadı. Birbirimizi kendimizden daha çok düşündük, hatta ufak tefek tartışmalarımız bu yüzden oldu. Saygı duymak, karşındaki kişinin de bir birey olduğunu unutmamak da gerekiyor. Dünyanın en iyi eşine sahibim diyebilirim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN