Mustafa Sandal siyasete atılıyor! İyi Partiden teklif aldı, Beşiktaş adayı oluyor

Mustafa Sandal siyasete atılıyor! İyi Partiden teklif aldı, Beşiktaş adayı oluyor

Herkese büyük sürpriz oldu! Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal, İYİ Parti’den aldığı teklifle belediye başkanı adayı olacağı ortaya çıktı. Meral Akşener’in ünlü şarkıcı Mustafa Sandal’a yaptığı teklif, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı tarafından bizzat onaylandı.

90'lı yıllarda albümleriyle büyük bir patlama yapan Mustafa Sandal herkesin gönlünü kazanmış, o zamandan bu zamana kariyerinde büyük bir başarıya ulaşmıştı. Şimdi ise yavaş yavaş şarkıcılık hayatından elini ayağını çeken Mustafa Sandal'ın siyasete atılacağı ortaya çıktı. Ekranların sevilen şarkıcılarından Mustafa Sandal, geçtiğimiz haftalarda Meral Akşener'i ziyaret ederek sosyal medya adresinden paylaşım yapmıştı. Mustafa Sandal ve Meral Akşener'in o pozlarına yorum yağarken beklenmedik bir sürpriz ortaya çıktı. Sosyal medyadan Akşener'den güzel sözlerle bahseden Mustafa Sandal "Her daim sanatın ve sanatçının yanında olan Sn. Meral Akşener'in Ankara'da misafiri oldum. Çok da güzel ağırlandım. Bir abla şefkatiyle hissettirdiği samimi ve aydınlatıcı sohbetine gerçekten doyum olmuyor" sözleriyle övgüde bulunmuştu. Daha sonra ortaya çıkan haber herkesi şaşkına çevirdi. Ünlü şarkıcı Mustafa Sandal'ın İyi Parti'den başkanlık için aday olacağı ortaya çıktı. Başlarda söylenti olduğu düşünülen haberde büyük bomba patladı. İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok bu haberin doğruluğunu canlı yayında onayladı.

mustafa-sandal-iyi-partiden-belediye-baskani-adayi-oluyor-ahmet-zeki-ucok-aksenerin-teklifini-gorusmeler-yapildi-diyerek-dogruladi-2.jpg

Beşiktaş ilçesinden başkan adayı olacak

Mustafa Sandal'ın Beşiktaş ilçesinden başkan adayı olacağı iddialarından sonra herkes şaşkına döndü. Daha sonra YouTube bir kanalında Taha Hüseyin Karagöz'ün misafiri olarak yayına çıkan İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Zeki Üçok, ortaya atılan iddiaları doğruladı. Üçok bu konuda Mustafa Sandal'a destek olacağını şu sözlerle ifade etti: ''Türkiye’nin yetiştirdiği çok önemli sanatçılardan birisi. Kendisi aynı zamanda Genel Başkanımızla çok iyi ilişkileri var. Bizim genel merkezimize geldi. Burada belediye başkanlığı adaylığı için görüşmeler yapıldı. Mustafa Sandal’ın Beşiktaş Belediye Başkanı olmasından büyük mutluluk duyarım. Başkanlık divanımız kararı verecektir. İnşallah Sayın Sandal, Beşiktaş adayımız olur. Kendisini sonuna kadar destekleyeceğim.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN