Nagihan Karadere Survivor’dan ayrılıyor mu? Acun Ilıcalı fragmanda açıkladı: ‘Değerli bir yarışmacısın ama…’

TV8’in en çok izlenen yarışması Survivor yeni bölümleri ile ekrana gelmeye devam ederken Nagihan Karadere’nin olduğu ilk fragman yayınlandı. Acun Ilıcalı, Nagihan’ı karşısına alıp açıkladı. İşte konuya ilişkin detaylar…

ZEYNEP ORHAN

Uzun yıllardır Acun ılıcalı'nın sahibi olduğu TV8 kanalında yayınlanan Survivor, bu yıl Survivor All Star formatıyla ekranlara geliyor. Birbirinden rekabetçi yarışmacıların olduğu bu sezon da güzel şeyler kadar talihsiz olaylar da yaşanıyor. Ödüller, kavgalar ve sakatlıklar bitmezken son olarak yarışmanın önemli isimlerinden biri olan Nagihan Karadere, sakatlığıyla gündeme geldi. Programın takipçileri Nagihan’ın akıbetini merak ederken ilk fragman yayınlandı.

yeni-proje-5-004.jpg

“SAĞLIĞIN ÇOK DAHA ÖNEMLİ”

Survivor’ın yayınlanan yeni fragmanında Acun Ilıcalı sadece Nagihan Karadere’nin yer aldığı bir konsey yapıyor. Bu konseyde konuşan Nagihan çaresizliğini dile getirerek şunları söylüyor:

“Çaresizlik kadar kötü bir şey olamaz çünkü elimden bir şey gelmiyor. Çok üzgünüm. Korkunç bir şey.”

yeni-proje-6-002.jpg

Acun Ilıcalı ise konseyde “Değerli bir yarışmacısın, bizim için önemlisin ama sağlığın bizim için her şeyden önemli” dedi. Nagihan bu sözlerden sonra “Şoktayım, şuan acım çarpı on” diyerek ağladı.

Nagihan Karadere’nin gidip gitmeyeceği bu akşam yayınlanacak olan bölümde belli olacak.

YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Bunlar da İlginizi Çekebilir