Ne botoks ne estetik! 49 yaşında 25'lik gibi görünmenin sırrı buymuş: Yıllardır her gün bundan bir kaşık yemiş

Ne botoks ne estetik! 49 yaşında 25'lik gibi görünmenin sırrı buymuş: Yıllardır her gün bundan bir kaşık yemiş

Yaşı ile hem de güzelliği ile yıllara meydan okuyan moda ikonu Victoria Beckham’ın değişmez alışkanlıkları onu bugünkü haline kavuşturuyor. 49 yaşında olmasına rağmen 25 yaşında gibi görünen Beckham'ın güzellik sırrı bir kaşıkta yatıyor. Ne botoksu var ne de estetiği yalnızca onu tüketiyor. İşte Victoria Beckham'ın güzellik sırları…

49 yaşında olmasına rağmen hala 25 yaşında gibi görünen Victoria Beckham'ın güzellik sırları herkesi şaşırtıyor. Genç görünmenin sırrını yakalayan Victoria Beckham'ın Yaşam tarzını eşi David Beckham açıkladı. Her gün aynı yemeği yediğini söyleyen David Beckham, Victoria'nın değişmez alışkanlıklarını söyledi. İşte Victoria Beckham'ın güzellik sırları…

HER GÜN AYNI ŞEYİ YİYOR

49 yaşında kendisine iyi bakan Victoria Beckham, 25 yıldır her gün yalnızca ızgara balık ve buharda pişirilmiş sebzeler tüketiyor. David Beckham Victoria'nın çok nadiren başka şeyler tükettiğini söyledi.

victoria-beckham.jpg

Yaptığı bir açıklamada yemek planı hakkındaki detayları paylaşan Victoria Beckham, "David ve ben çok sosyal olduğumuz ve dışarıda yemek yemeyi sevdiğimiz için yemek konusunda esnek davranıyorum, Ama iyi yediğimde cildimdeki farkı görüyorum. Gözlerim daha beyaz ve daha parlak oluyor ve çok daha fazla enerjik hissediyorum." şeklinde konuştu.

victoria-david-beckham.jpg

Beslenme düzenindeki tüm düzeni tek tek açıklayan Victoria Beckham, bol miktarda taze balık, taze sebze ve salataların yanı sıra tohum ve kuruyemiş tükettiğini aktardı. Beckham meyve sevdiğini dile getirirken çok fazla yediğinde mide bulantısı ve şişkinlik yaşadığını aktardı.

DÜZENİNİ HİÇ BOZMUYOR

Yiyecekleri konusunda oldukça disiplinli olduğunun altını çizen Victoria Beckham, vücudunun en iyi şekilde faydalanacağı sistemi oturttuğunu aktardı. Avakado ve somon gibi iyi yağları çok fazla tükettiğini aktaran Beckham, “Dört çocuğum ve bir işim var, uzun saatler çalışıyorum ve böyle beslenmek benim için işe yarıyor, böylece yüzde 100'ümü verebiliyorum."

VİCTORİA BECKHAM'IN KAHVALTI RUTİNİ

Sabah kahvaltılarında çay içmek yerine 3 yemek kaşığı elma sirkesi içtiğini ifade eden Beckham, sabah kalktığında ilk yaptığı işin elma sirkesi içmek olduğunu aktardı. Ardından bir bardak sıcak su, limon ve birden fazla kahve içmek olduğunu söylüyor.

Victoria Beckham kahvaltıda smoothie yemekten hoşlandığını belirtirken elma, kivi limon, ıspanak, brokoli ve chia tohumlarından oluşan besleyici bir karışım oluşturduğunu aktardı.

izgara-balik.jpg

VİCTORİA BECKHAM ÖĞLE YEMEĞİNDE NE TÜKETİYOR?

Moda ikonu Victoria Beckham yemek rutininde mutlaka avokadoya yer veriyor.Gün içerisinde birkaç tane avokado yediğini ifade eden Beckham 2019'da vermiş olduğu bir röportajda gün içerisinde 3 ya da 4 avokado yediğini bu sayede cildinin daha sağlıklı kaldığını aktardı. Bunun yanı sıra taze balık tüketmek de Victoria Beckham'ın hayatını değiştiren özel bir detay olarak görülmektedir.

AKŞAM YEMEĞİNDE NELER TÜKETİYOR?

Victoria Beckham Akşam yemeğinde ise herkesin severek tükettiği spagett diye sağlıklı bir alternatife dönüştürüyor. 4 çocuk annesi Victoria Beckham Akşam yemeğinde canlı sebzelerle karıştırılmış baharatlı karidesli kabak yediğini ifade ediyor.

haslama-sebze.jpg

GÜN İÇERİSİNDE NELER ATIŞTIRIYOR?

Eski Space Girls yıldızı Victoria Beckham evde yapmış olduğu sağlıklı atıştırmalıkları Hem kendisi hem de çocukları ile birlikte tüketiyor. Gün ortasında iştah kontrolü sağlamak için sağlıklı tohumlar tüketen Victoria Beckham disiplinli beslenme yaşam tarzını tatilde ya da taşıyor. Tatildeyken düzeninin çok nadiren bozulduğunu ifade eden Beckham, etkileyici bir egzersiz rutini ile beslenmesini tamamladığını söylüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN