'Ne Gemiler Yaktım' için karar verildi: Final olacak mı?

'Ne Gemiler Yaktım' için karar verildi: Final olacak mı?

Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ın başrollerini paylaştığı "Ne Gemiler Yaktım" reytinglerde beklentiyi karşılamayınca kanal, final yapmak yerine bir değişikliğe gitme kararı aldı. Bu sezona iddialı başlayan dizinin yayın günü değiştirildi.

Show Tv'nin bu sezon ekranlara getirdiği "Ne Gemiler Yaktım" dizisi, reyting oranlarıyla kanalı memnun edemeyince ani bir karar alınarak yayın günü değiştirildi. Altan Dönmez’in yönettiği dizinin yeni yayın günü pazar oldu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; pazartesiden hafta sonuna taşınan dizinin ilk bölümü 7 Ocak’ta seyirciyle buluşacak.

DİZİNİN OYUNCULARI

Deniz Baysal ve Devrim Özkan’ı Berk Hakman ve Erkan Kolçak Köstendille buluşturan dizide Nazmi Kırık, Mert Denizmen, Onuryay Evrentan, Züleyha Yıldız, Melisa Duru Ünal, Onur Dikmen, Ata Çağan Timur, Süreyya Kilimci ile usta oyuncular Macit Koper ve Çiğdem Selışık Onat da başlıca rolleri paylaşıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (12)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
12 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN