Ne kadar dikkatlisiniz? İnsanların sadece %3’ü fark ediyor! Bu mantık hatasını üstün zekalılar şıp diye buluyor

Ne kadar dikkatlisiniz? İnsanların sadece %3’ü fark ediyor! Bu mantık hatasını üstün zekalılar şıp diye buluyor

Resim içerisindeki mantık hatasını yalnızca yüksek IQ'ya sahip kişiler fark ediyor. Peki, siz ne kadar dikkatlisiniz? Gelin sadece bir görsel ile ne kadar dikkatli olduğunuzu ölçelim.

Görsel algı testleri hem zekanızı ölçerken hem de dikkatinizi test etmektedir. Psikologların da başvurdu bu yöntem IQ seviyenizi gözler önüne sermektedir. Ne kadar dikkatli olduğunuzu ölçmek için bu testten yararlanabilirsiniz. Görsel zeka testi içerisindeki mantık hatasını 6 saniyede fark eden yüksek IQ'ya sahip olduğunu kanıtlıyor. Gelin şimdi hep birlikte teste geçelim.

KRONOMETRENİZİ 6 SANİYEYE AYARLAYIN

Görsel içerisindeki mantık hatasını farketmek için yalnızca 6 saniyeniz bulunuyor. Kronometreniz hazır ise hep birlikte görseli göz atalım.

6...

5...

4...

3...

2...

1...


Resim içerisinde 3 farklı mantık hatası bulunuyor.



Görsel içerisindeki mantık hatasını 6 saniyede bulamadıysanız üzülmenize gerek yok. Hem eğlenip hem de öğrendiğiniz bu test ile birlikte IQ seviyenizde ileri boyutlara taşıyabilirsiniz. Görsele yeniden göz attıktan sonra testin yanıtı aşağıda sizi bekliyor olacak.

CEVAP

İşte resimdeki mantık hataları;

Resimde 3 mantık hatası bulunuyor. İlk hata evin annesi bir tabağa su döküyor. İkinci hata ise evin babasının gazeteyi ters tutmasıdır. Resimdeki üçüncü mantık hatası ise köpeğin bir kuş kafesinde tutulmasıdır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN