Ne yaparsa yapsın asla sevilmeyen 4 burç! Koç, Yay, Başak, Terazi, İkizler, Boğa, Oğlak, Aslan, Balık, Yengeç, Akrepler, Kovalar

Ne yaparsa yapsın asla sevilmeyen 4 burç! Koç, Yay, Başak, Terazi, İkizler, Boğa, Oğlak, Aslan, Balık, Yengeç, Akrepler, Kovalar

Bu burçlar resmen sevilmemek için her şeyi yapıyorlar. Ne yaparsa yapsın sevilmeyen 4 burç açıklandı. Koç, Yay, Başak, Terazi, İkizler, Boğa, Oğlak, Aslan, Balık, Yengeç, Akrepler, Kovalar… İşte asla sevilmeyen 4 burç...

Herksin dönem dönem sevilmeyen, toplumdan dışlanmasına sebep olan davranışları olur. Ama bu burçlar çıtayı öyle yükseltmişler ki ne yaparsak yapalım yetişemiyoruz. Bu burçların sanki tek hedefleri sevilmemek. O yönlerinin sevilmediğini bilmesine rağmen değişemeyen 4 burç belirlendi. Ama unutmayın ne olursa olsun herkesin mutlaka sevilecek bir yanı vardır!

BURNUN DİKİNE GİDEN, DÜŞÜNMEDEN KONUŞAN KOÇLAR

5dbbd75bc03c0e1bdc2550f0.jpg

Koç burcu denince akla ilk inatçılıkları gelir. Kendi düşüncelerini ifade etmekten hiç çekinmeyen Koçlar başkasının ne düşündüğünü önemsemezler. Tek doğru kendi bildikleridir. Söylediklerini başkasını kırma ihtimali umurlarında olmaz. Koç burcuyla yakın olabilecek kişiler yüksek sabır sahibi kişilerdir.

DUYGU DURUMU KARIŞIK YENGEÇ

5dbbd7b0c03c0e1bdc255106.jpg

Yengeç burçları her duruma gizli duygusal yaklaşımları ile bilinir. Bu duygular gizli olduğu için sinirli yapıları ile tanınırlar. Ani duygu patlamaları yaşayan Yengeçler ufak bir olaya bile köpürebilirler. Yengeç burcuyla iletişim kurarken onların duygusallığını anlayarak yaklaşmak çok önemlidir. Her zaman bu konuda yakın arkadaşlarının desteğine ihtiyaç duyarlar. Empati ve anlayış Yengeç burcu ile iletişimin anahtarıdır.

MÜKEMMELLİK TAKINTILI BAŞAK

basak-burcu.jpg​​​​​​​

Başaklar detaycılıklarıyla ön plana çıkarlar. Her şey mükemmel olmalı diyen Başaklar insanları eleştirmekten hiç çekinmezler. Etrafındaki insanları, çileden çıkaran acımasız eleştirileriyle kendilerinden soğutabilirler. Başak burcu ile iletişim kurmaya onları oldukları gibi kabul ederek başlayabilirsiniz.

KONTROLCÜ AKREP

5dbbd716c03c0e1bdc2550c6.jpg​​​​​​​

Kıskançlıklarıyla bilinen Akrepler aynı zamanda çok iyi manipülatörlerdir. Her şeyi kontrol etme istekleriyle başkalarının hayatına müdahale ederler. Akrep burcu ile ilişki kurmanın en öenmli kuralı sınırlarınızı net bir şekilde çizmeniz olacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN