Necati Şaşmaz'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Necati Şaşmaz'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme

Geçtiğimiz günlerde kalp krizi geçiren ve kaldırıldığı hastanede anjiyo olan oyuncu Necati Şaşmaz'ın sağlık durumuyla ilgili yeni gelişme yaşandı. Yoğun bakımdaki tedavisinin ardından taburcu olan Şaşmaz, "Geçmiş olsun dilekleriniz kabul oldu. Teşekkürler, geçmiş oldu. İşimizin başındayız" dedi.

Kurtlar Vadisi dizisinin Polat Alemdar'ı olan 50 yaşındaki Necati Şaşmaz, geçtiğimiz günlerde evinde fenalaşarak hastaneye kaldırıldı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen ve 3 saat süren anjiyo ameliyatı olan Şaşmaz, yoğun bakımdaki tedavisinin ardından taburcu oldu.

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Şaşmaz, "Geçmiş olsun dilekleriniz kabul oldu. Teşekkürler, geçmiş oldu. İşimizin başındayız" ifadelerini kullandı.

Ses sanatçısı Onur Akay ise Necati Şaşmaz'ın sağlık durumu hakkında şu açıklamayı yaptı:

“Necati Şaşmaz, göğüs ağrısı, sol kolda ağrı ve uyuşukluk gibi şikâyetlere Çarşamba günü hastaneye başvurdu. Koroner arter hastalığı olarak bilinen kalp damarlarında tıkanıklık teşhisi nedeni ile damar açma operasyonu geçirdi. Ancak operasyon çok büyük değildi ve kısa sürede taburcu oldu.Şu an evinde dinlenen Necati Şaşmaz’ın sağlık durumu çok iyi. Kendisine sağlıklı beslenme ve düzenli egzersiz gibi yaşam tarzı değişiklikleri önerildi.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN