Netflix Centilmen dizi konusu ve oyuncuları

Netflix Centilmen dizi konusu ve oyuncuları

Sevilen dijital platformlardan olan Netflix ekranlarında yayınlanacak olan Centilmen dizisi izleyiciler tarafından merak konusu oldu. Başrollerinde hangi isimlerin yer aldığı merak edilen Centilmen dizisi hakkında tüm detaylar haberimizde

Çekimlerinin başladığı duyurusu yapılan Centilmen dizisinin yapımcılığı OGM Pictures üstlenirken senaryosunda Deniz Madanoğlu yer alırken yönetmen koltuğunda ise Onur Bilgetay bulunur. Avrupa'da yoğun olarak yaşanan jigolok mesleğinin konu alınacağı Centilmen dizisinin başrollerinde Çağatay Ulusoy yer almaktadır.

CENTİLMEN OYUNCULARI

ÇAĞATAY ULUSOY

1990 yılında İstanbul'da dünyaya gelen ve aslen Bulgaristan göçmeni olan Çağatay Ulusoy, 2010 yılında Best Of Model Turkey yarışmasına katılarak birinci oldu ve adını duyurdu. Ayla Algan'da oyunculuk eğitimi alan Ulusoy, başarılı oyunculuğunun yanı sıra yakışıklılığıyla da dikkat çekmektedir. Kariyerinde hızlı yükselişe geçen Çağatay Ulusoy Anadolu Kartallar filminde başrol oynarken Medcezir, İçerde, Hakan: Muhafız, Terzi gibi seçkin yapımlarda başrol olarak yer almıştır.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN