Netflix'in sultanlığı bitti! O yerli platform en fazla izlenenler listesinde birinci sıraya yerleşti

Netflix'in sultanlığı bitti! O yerli platform en fazla izlenenler listesinde birinci sıraya yerleşti

Türkiye'de kullanıcıların en çok tercih ettiği dijital platformlar belli oldu. Açıklanan veri sonuçları Netflix'in düşüşünü gözler önüne sererken, birinci sıraya geçen yerli platform herkesi sevindirdi.

JustWatch'ten gelen bilgiler, Türkiye'de kullanıcıların en çok tercih ettiği dijital içerik platformunu ortaya koydu. Listede her zaman görmeye alışkın olduğumuz platformlar olsa da lider koltuğundaki Netflix'i tahtından eden platform büyük ses getirdi.

YERLİ PLATFORM BİRİNCİ SIRAYA GEÇTİ!

Tahtın sahibi Netflix'i yerinden eden platform, HBO içeriklerini de bünyesine dahil eden ve Sıfır Bir, Çekiç ve Gül Bir Behzat Ç. Hikayesi gibi popüler içeriklere sahip olan BluTV. Yerli dijital platformumuz BluTV, dünyada en büyükler listesinde yer alan Netflix'i geride bırakarak birinci sıraya yerleşti.

yeni-proje-20.jpg

Listenin ikinci sırasında herkesin tahmin edebileceği gibi Netflix yer alırken, üçüncü sırada son zamanlarda popülerliği artan Amazon Prime Video yer aldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN