Netflix'te izlemeniz gereken en iyi 6 gizem filmi açıklandı!

Netflix'te izlemeniz gereken en iyi 6 gizem filmi açıklandı!

Netflix ekranlarında gizem dizisi arayanlara en iyi 6 tanesi paylaşıldı. Bu filmleri izlemeyen gizem filmi seviyorum demesin. İşte, Netflix'de izlemeniz gereken en iyi 6 gizem filmi...

BURAK ÖZTOPRAK

Son dönemlerde popüler bir hal alan gizem filmlerinde yeni öneriler geldi. En iyi 6 gizem filmi paylaşılırken, izleyenler arkadaşlarına bile tavsiye edecek. İşte en iyi 6 gizem filmi...

Gizem filmlerinin labirentinde kaybolmaya hazır mısınız? Netflix, bu türün hayranlarını ekran başına kilitleyecek, nefes kesen dönüşleri ve akıl almaz kurgularıyla dolu filmler sunuyor. Screen Rant'ın titizlikle seçtiği ve mutlaka izlemeniz gereken altı gizem filmi, sizi bekleyen maceranın kapılarını aralıyor.

wallpapersden-com-enola-holmes-2-movie-hd-2048x1152.jpg

"Enola Holmes": Sherlock Holmes'un cesur kız kardeşi Enola, annesinin gizemli kayboluşunun peşinde, beklenmedik maceralara atılıyor. Holmes ailesinin zekasını miras alan Enola'nın hikayesi, sizi soluksuz bırakacak.

image-w1280.webp

"Bıçaklar Çekildi": Dedektif Benoit Blanc, zekice kurgulanmış bu filmde, bir aile içinde gelişen karmaşık cinayet vakasını çözüme kavuşturuyor. Her anı şaşırtıcı bu film, gizem severlerin favorisi olmaya aday.

christian-bale-in-the-woods-in-the-pale-blue-eye.webp

"Solgun Mavi Gözler": Korkunç bir cinayeti çözmek üzere bir araya gelen eski dedektif ve genç öğrencinin hikayesi, Edgar Allan Poe'nun eserlerinden ilham alıyor. Bu karanlık yolculuk, sizi adeta bir başka dünyaya sürükleyecek.

f4cffb03ddef257dee3bf8d3161045de.jpeg

"Suçlu": Bir 911 acil çağrı operatörünün, kaybolan bir kadını kurtarma mücadelesini konu alan film, gerilim dolu anlarıyla nefesinizi kesecek. Geçmişin gölgeleri, bu kurtarma operasyonunu daha da çetrefilli hale getiriyor.

111433922-reptile.jpg

"Reptile": Genç bir emlakçının ölümünü araştıran dedektifin karşısına çıkan sırlar, onu beklenmedik tehlikelerle yüz yüze getiriyor. Bu derin gizem, sizi sonuna kadar merak içinde tutacak.

kardaki-izler.jpg

"Kardaki İzler": Wyoming'in soğuk ve ıssız kasabasında yaşanan cinayet, iki dedektifi bir araya getiriyor. Bu ikili, cinayeti çözmek için birlikte mücadele ederken, izleyiciyi de derin bir hikayenin içine çekiyor.

Netflix'in gizem dolu bu film koleksiyonu, her biri kendi içinde birer labirent olan bu eserlerle, gizem tutkunlarını bekliyor. Hazır mısınız?

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN