Nicki Minaj gözaltına alındı

Nicki Minaj gözaltına alındı

ABD’li şarkıcı Nicki Minaj, Amsterdam Schiphol havaalanında gözaltına alındı. Amsterdam’da gözaltına alınan Nicki Minaj'ın, yanında bulunan ‘hafif uyuşturucuyu' ülke dışına çıkarmaya çalıştığı belirtildi.

ABD’li rapçi Nicki Minaj, Amsterdam’daki Schiphol Havalimanı’nda gözaltına alındı. İngiltere'nin Manchester şehrinde vereceği konser öncesi gözaltına alınan Minaj’ın, yanında bulunan ‘hafif uyuşturucuyu' ülke dışına çıkarmaya çalıştığı belirtildi. Şarkıcının Manchester konserinin ertelendiği bildirildi.

Hollanda polisi, Minaj’ın para cezasına çarptırıldığını ve yolculuğuna devam etmesine izin verildiğini duyurdu. Son dakikaya kadar konserin düzenleneceği Co-op Live arenasında bekletilen izleyiciler ise, Minaj’a ve organizasyona tepki gösterdi.

Minaj, perşembe günü Amsterdam'da sahneye çıkmıştı.Ünlü şarkıcının 2 Haziran’da şehirde bir konser daha vereceği biliniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN