Nihat Doğan'ın eşi eteğindeki tüm taşları döktü! Ayrılma nedenleri kıskançlık değilmiş: Duyan inanamadı

Nihat Doğan'ın eşi eteğindeki tüm taşları döktü! Ayrılma nedenleri kıskançlık değilmiş: Duyan inanamadı

Nihat Doğan'ın eşi eteğindeki tüm taşları döktü! Ayrılma nedenlerini açıkladı! Kıskançlık diye biliyorduk! Meğer ayrılık sebepleri buymuş: Duyan inanamadı...

2022 yılının Ağustos ayında İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile dünya evine giren ünlü şarkıcı Nihat Doğan, kısa süre sonra oğlu Badıkan'ı kucağına alarak baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı. Ancak çiftin evliliği beklenmedik bir şekilde sona eriyor. Nihat Doğan ve Arzu Doğan çifti, kıskançlık krizleri nedeniyle boşanma kararı aldı.

ARZU DOĞAN'DAN ŞOK İDDİALAR

Nihat Doğan ile Arzu Doğan boşanıyor mu? Ayrılık sebebi... - Magazin Haberleri - Milliyet

Arzu Doğan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile ayrılığın perde arkasını açıkladı. Paylaşımında, "Evet arkadaşlar, ayrılma nedenimiz budur" diyerek başlayan Arzu Doğan, boşanmanın ardındaki gerçek nedeni şöyle ifade etti:

"4 yıl süren bir ilişkimiz vardı, bunun 2 yılı sevgililik dönemiydi. Nihat Doğan sürekli çocuk istiyordu ve sonunda evlenmeye karar verdik. Ancak evliliğimizin ardından birçok gerçek gün yüzüne çıkmaya başladı. Yuvamı kurtarmak adına kendimi kandırıyordum fakat bir süre sonra şüphelerim arttı. Eşimin telefonunu kontrol ettiğimde hiç beklemediğim şeylerle karşılaştım. Birçok kadınla ilişkisi olduğunu öğrendim ve bu evliliği sonlandırmaya karar verdim."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN