Nijerya First Lady'sinden Meghan Markle'a kıyafet eleştirisi

Nijerya First Lady'sinden Meghan Markle'a kıyafet eleştirisi

İngiliz kraliyet ailesinden ayrılarak ABD’ye yerleşen Prens Harry ve eşi Meghan Markle'ın Nijerya ziyareti sonrası ülkenin First Lady'si Markle'ın kıyafetlerini eleştirdi. Oluremi Tinubu, kültürlerine uymayan kıyafetlere tepki göstererek "Biz Met Gala yapmıyoruz. Onlara kültürümüzde çıplaklığı kabul etmediğimizi söyleyin" dedi.

Dört yıl önce İngiltere'deki kraliyet görevlerini bırakarak ABD'ye taşınan Prens Harry ve eşi Meghan Markle, geçtiğimiz haftalarda Nijerya'yı ziyaret etmişti.

Nijerya'nın First Lady'si Oluremi Tinubu, çift ülkeden ayrıldıktan sonra bir etkinlikte konuşma yaptı. First Lady'nin isim vermeden Meghan Markle'ın kıyafetlerini eleştirmesi ise gündem oldu.

'BİZ MET GALA YAPMIYORUZ'

New York Post'un haberine göre Tinubu, "yılın moda olayı" olarak nitelendirilen Met Gala etkinliğini eleştirerek "Çocuklarımızı kurtarmak zorundayız. Nasıl giyindiklerini görüyoruz. Biz Met Gala yapmıyoruz. Çıplaklık her yerde ve erkekler iyi giyinmiş vaziyette. Onlara kültürümüzde çıplaklığı kabul etmediğimizi söyleyin. Bu güzel değil, hiç güzel değil" ifadesini kullandı.

Markle, daha önce DNA testi sonucunda yüzde 43 Nijeryalı olduğunu açıklamıştı. First Lady sözlerine "Meghan neden Afrika'yı aramak için buraya kadar geldi? Bunu unutmamalıyız. Biz kim olduğumuzu biliyoruz. Kim olduğunuzu kaybetmeyin" diye devam etti.

Çiftin ziyaretini değerlendiren uzmanlar da Markle'ın "daha gösterişsiz" giyinmesi gerektiğini savunarak kıyafet seçimini eleştirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN