Nur Viral'ın canlı yayında nutku tutuldu! Seyirciden Yusuf Kavaklı'ya çileden çıkaran soru: "Sapık deyince kızıyorsunuz"

Nur Viral'ın canlı yayında nutku tutuldu! Seyirciden Yusuf Kavaklı'ya çileden çıkaran soru: "Sapık deyince kızıyorsunuz"

Sunucu Nur Viral'ın canlı yayında nutku tutuldu! Seyirci, Yusuf Kavaklı'ya öyle bir soru sordu ki... Adeta çileden çıkardı: 'Sapık deyince kızıyorsunuz..."

Beyaz TV ekranlarında izleyici kitlesini her bölümüyle etkisi altına alan Hayatta Her Şey Var programı, bugünkü yayınında beklenmedik bir soruyla karşılaştı. Sunucu Nur Viral'in yönlendirmesiyle seyircilerden gelen soruları yanıtlayan Yusuf Kavaklı, olağan akışın dışında bir soruyla karşılaştı.

Programda, bir izleyicinin kaynanasının evlilik gününe şefkat tokadı attığına dair bir soru gündeme geldi. Bu sıra dışı soru karşısında şaşkınlık yaşayan Nur Viral, bu durumu ilk kez duyduğunu belirterek şaşkınlığını dile getirdi. Sorunun içeriği oldukça ilginç olunca, Yusuf Kavaklı da ne tepki vereceğini bilemedi.

"BUNLAR SAPIK SAPIK"

Yusuf Kavaklı kimdir, kaç yaşında ve nereli? Yusuf Kavaklı'nın hastalığı ne? - Gündem Haberleri

Kavaklı'nın, "Kendi kendilerine zemin yaratmadır. Bunlar sapık sapık. Sapık deyince de kızıyorsun bana." şeklindeki tepkisi, canlı yayında büyük yankı uyandırdı. Ancak Nur Viral, Kavaklı'yı uyarmak adına, "Hocam, sapık demeyin canlı yayındayız." diyerek programın seyirini dengelemeye çalıştı.

Bu anlar, kısa sürede sosyal medyada gündem haline geldi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN