Nusret'in fiyatları şoke etti! Restoranda ödenen hesabı paylaştı, görenler şaştı kaldı!

Nusret'in fiyatları şoke etti! Restoranda ödenen hesabı paylaştı, görenler şaştı kaldı!

Sosyal medyada hatırı sayılı bir takipçi sayısına sahip olan Nusret Gökçe sık sık adından söz ettiriyor. Dubai'deki restoranında ödenen 3 milyonluk hesabı paylaşan Nusret, paylaşımla gündem oldu.

Dünya çapında ün kazanan 'Et tuzlama’ hareketiyle tanınan Nusret Gökçe'nin birçok yerinde restoranları bulunmakta. Son olarak Nusret Gökçe, Dubai restoranında ödenen bir hesabı paylaştı.

nsuretr.jpg

Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan Nusret, Dubai'deki restoranına ait bir fişin fotoğrafını "Para gelir, para gider" notuyla paylaştı. Nusret Gökçe’nin paylaştığı hesabın "398.630 BAU Dirhemi, 108.547 Dolar yani 3 milyon 256.410 TL olduğu görüldü.

nusret-gokce.jpg

Sosyal medyada da Nusret'in bu paylaşımı gündem olurken, takipçileri "O kadar parayı bir oturuşta yesem gece uyuyamam", "Şaraba gitmiştir o para", "İyi kazanıyor" gibi yorumlarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN