O burçlar adeta nefret objesi! İşte dünyanın en çok nefret edilen burçları

O burçlar adeta nefret objesi! İşte dünyanın en çok nefret edilen burçları

Astrologlar, bazı burçların diğerlerine göre daha çok nefret edildiği konusunda hemfikir. Her burcun sevilmeyen özellikleri vardır fakat bu burçtaki kişilerin sevilmeyen özellikleri çok baskındır bu yüzden insanlar bu burçtaki insanlardan uzak durabilirler. İşte en nefret edilen o burçlar...

Herkes bir araya gelse güzel olmaz mıydı? Ne yazık ki, hayat o kadar basit değil. Bazı insanlar, sosyal ortamlarda nasıl davrandıkları, görüşleri veya kendilerini ne kadar çok düşündükleri gibi konularda bizi yanlış yönlendirir. Sonra aynı derecede sevmediğimiz insanlar var, ama nedenini tam olarak belirleyemiyoruz. Görünüşe göre, doğdukları zaman yüzünden olabilir. Kulağa sert geliyor, ancak astrologlar, bazı burçların diğerlerinden daha fazla küçümsendiği konusunda hemfikir. Biraz tiksindiriciden düpedüz nefrete kadar en nefret edilen burçların neler olduğunu öğrenmek için okumaya devam edin. Ve kendinizi bu listede bulursanız endişelenmeyin, yine de işleri tersine çevirebilirsiniz.

boga-burcu-ve-dogal-taslari-jpeg-1132x800.jpg

BOĞA

Boğa hakkında bir şey biliyorsanız, o da zodyakın en inatçı işareti oldukları ve onları listemize sokan bu eğilimleridir. Boğalar kibirli Venüs tarafından yönetiliyor. Boğalar, diğer birçok burcun kendiliğindenliğinden yoksundur ve rahatlık alanlarından dışarı itildiğinde huysuzlaşabilirler.

Ancak bu davranışın kötü bir yerden gelmediğini hatırlamak önemlidir. Partinizde iyi vakit geçirmediklerini veya heyecan verici bir şey yapmak istemediklerini düşünüyorsanız, bu muhtemelen onların yalnızlık ve barış özlemidir.

basak-burcu-ozellikleri3.jpg

BAŞAK

Başaklar iyi bilinen mükemmeliyetçidirler ve bu can sıkıcı olsa da, başkalarının kendi standartlarına göre yaşamasını beklemeleri, onlardan nefret etmelerine neden olur. Başakların eleştirel olmakta hiçbir sorunu yoktur. Telaşlı ve yargılayıcıdırlar. "Onların sözde düzeltici eleştirilerini tükürmeden önce seninle ilgili yanlış olan her şeyi sessizce değerlendirdiklerini hissedebilirsin. Ve karşılığında onları eleştirmeyi aklından bile geçirme.
Bu olumsuzlukların çoğunun kendi güvensizliklerinden ve endişelerinden kaynaklanır. Aşırı düşünen değişken bir işaret olarak. Kendileriyle ilgili sorunları çoğu zaman başkalarıyla değiştirebilir ve en kötü anlarında onları soğuk ve alaycı hale getirebilir.

t25-koc-burcu-insani-ozellikl-837.webp

KOÇ

Ateşli Mars tarafından yönetildikleri için Koç, en kötü huy ve en kötü alışkanlığı olan ve tüm dikkatleri üzerine çekme alışkanlığı olan burç olarak kabul edilir. Biraz tahmin edilemez olabilirler ve her şey onları harekete geçirebilir, diğerlerini etraflarındaki yumurta kabukları üzerinde yürüyormuş gibi hissettirebilir. Onları gölgede bırakmaya çalışırsanız, sana çelme takma konusunda hiçbir sorun yaşamayacaklardır.

Yine de bazı insanlar, saldırganlıklarından korktukları için değil, kızgınlıklarından dolayı Koç'tan uzak dururlar. Ayrıca eğlenceli, çekici ve spontane görünüyorlar, bu da arsız atılganlıklarıyla birleştiğinde çoğu zaman kıskançlığa yol açabiliyor.

5f5f48c117aca90784d74d02.webp

İKİZLER

İkizlerin işareti olan Geminis'in iki yüzlü olarak kabul edilebileceğini belirtiyor. Durumun her tarafını merak ettikleri ikili bir yapıları var ve bu da çoğu zaman sevdiklerine düşmanın tarafında olduklarını hissettirebiliyor. Değişken bir işaret olarak havadar ve uçarı mizaçlarının, İkizler'in öngörülemez olduğu bir imajı da yaratabilir. Bu nedenle, arkanızda olsalar bile, onlara güvenme konusunda kendinizi güvende hissetmeyebilirsiniz.
Bu süper sosyal burç , dedikodu yapmayı da sever ve parti yemi olarak ellerinden gelen her türlü sulu çerezi kullanır. En iyisi sırlarını kendine saklamak.

aslanburcu.webp

ASLAN

Aslan, partinin hayatı olabilir ancak olağanüstü dışadönük davranışları insanları yanlış yöne itebilir. Dikkat çekme yöntemlerinin onları bir çok düşman haline getirir. Mars tarafından yönetilen aslanın ateşli, küstah mizacı birçok insan için kibirli ve gösterişli olarak tercüme edilebilir. Sürekli olarak partinin hayatı ve ruhu olmaya çalışırlar ve bunu yapmak için mutlu bir şekilde ayak parmaklarına basarlar. Bu işaretle arka koltukta oturmakta sorun yaşıyorsanız, onlara diğerlerinden daha fazla tahammül edebilirsiniz.

5f5e2fda2af10716e40ce5d8.webp

AKREP

Akrepler karamsar ve kurnaz karakterlerdir. Duygularını ölçmek imkansız olabilir ve istedikleri zaman manipülatiftirler. Hesaplama biçimleri derin sezgilerinden gelir. Sevilen biriyseniz bu iyi bir şey olabilir, ancak bir Akrep'i geçtiyseniz, "ya istediklerini alırlar ya da öderler".

İnsanları bu gizemli işaretten daha çok uzaklaştıran şey, ne kadar süre kin besleyecekleri. Birkaç istisna dışında çoğu burç, bir ilişkinin daha iyi olması için bir çatışmayı bırakmayı öğrenebilir, ancak Akrepler gururlarını o kadar yüksek derecede tutarlar ki, bir kavgadan sonra onlarla uzlaşmak inanılmaz derecede zor olabilir. Yoğunluğundan korkuyorsanız, Akrep'i hayatınızda kol mesafesinde tutmak en iyisi olabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN