O burçlar kasım ayına hiç girmek istemeyecek! İşte kasım ayının en bahtsız burçları

O burçlar kasım ayına hiç girmek istemeyecek! İşte kasım ayının en bahtsız burçları

Kasım ayına girmemize iki gün kala yeni aydan beklentilerimizde çoğalıyor. Peki kasım ayında işlerinde problem yaşayıp mutsuzluğa sürüklenecek burçlar hangileri? O burçları kasım ayında neler bekliyor? İşte tüm sorularınızın cevabı bu haberimizde saklı...

Artık Akrep mevsimi yerleştiğine göre, muhtemelen etkileri tüm gücüyle hissediyorsunuz. Sabit bir su burcu olarak, bu sezon, özellikle duygusal ifade söz konusu olduğunda, temkinli, dikkatlice düşünülmüş kararlar vermekle ilgilidir. Akrep'in özü doğası gereği kendini korumakla ilgili olduğundan, her burç bu ay kartlarını göğüslerine oldukça yakın tutma dürtüsünü hissetmek zorundadır. Bu taktik birçokları için faydalı olsa da, bu enerjiyi diğerlerinden çok daha farklı deneyimlemek zorunda olan bazı insanlar var. Bu nedenle, Kasım 2022 üç burç için en kötü ay olacak.

Akrep, kendini beklenmedik olaylardan korumakla ilgili, özellikle de kişinin kontrolü dışında ani bir değişiklik içeriyorsa, duygusal olarak yönlendirilen bir burçtur. Sonuç olarak, bu, herkesin mümkün olduğu kadar fazla otoriteyi korumaya kararlı olduğu bir yıl. Bu, birçok yönden başarıya yol açabilse de, açık, samimi ve başkalarına karşı savunmasız olmak söz konusu olduğunda da sorunlar yaratabilir. Aşağıdaki burçlar tipik olarak aktif ve açık fikirli burçlar olduğundan, bu sezon onların doğuştan gelen özellikleriyle çatışmaya mahkûmdur. Sessizce hareket etmek bazen yardımcı olabilir, ancak bu işaretler bu sezon oldukça öğrenme eğrisi yaşayacak:

t25-koc-burcu-insani-ozellikl-837.webp

KOÇ: ÖNEMLİ SINIRLARI BELİRLEMENİZ İÇİN ÇAĞRILDINIZ

Akrep mevsimi, diğer insanlarla olan ilişkilerinizi ve sınırlarınızı oldukça büyük bir şekilde merkeze alıyor. Bu ay, diğer insanların hayatlarında oynadığınız rolü ve çok fazla (ya da yetersiz) gösterip göstermediğinizi düşünmek için çağrılacaksınız. Bu, genellikle çok fazla duygusal kontrol kullanmayı sevdiğiniz bir alandır, ancak güneş sekizinci evinizden geçerken, bu temalara derin bir dalış yapmak için çağrılacaksınız. Duygusal kırılganlık korkusu sizi başkalarıyla bağlantı kurmaktan alıkoyuyor mu? Eğer öyleyse, bu sezon sizi bu duygularla yüzleşmeye teşvik ediyor.

İKİZLER: ALIŞKANLIKLARINIZ YENİDEN YAPILANIYOR

Bu sezon güneş, iş ve sağlıkla ilgili altıncı evinizde devam edecek ve sizi ritüellerinize ve günlük alışkanlıklarınıza daha yakından bakmaya teşvik edecek. Bu, hayatınızın çok fazla esnekliğe ve kontrole öncelik verme eğiliminde olduğunuz bir alandır, ancak bazı ayarlamalar yapmanın zamanı gelmiş olabilir. Günlerinizi nasıl geçirdiğinizden memnun musunuz? Değilse, uyguladığınız eski rutinleri gevşetmekten korkmayın. Değiştirmek, en üretken benliğiniz olmak için tam olarak ihtiyacınız olan şey olabilir.

yay.jpg

YAY: ÖNCELİĞİNİZ GERİ ÇEKİLME VE İNZİVAYA ÇEKİLME

Akrep mevsimi devam ederken, zihinsel sağlık uygulamalarınız konusunda içe doğru derin bir dalış yapmanız istenecektir. Kapalı kapılar ardında sürdürdüğünüz alışkanlıklara daha yakından bakmanın tam zamanı, Yay, özellikle de mevsiminiz yaklaşıyor. Size yarardan çok zarar veren alışkanlıklara çok dalmışsanız, bir adım geri atın. Sosyal medyaya ara vermekten veya arkadaşlarınızla bir veya iki geziyi atlamaktan korkmayın. Kelimenin tam anlamıyla dinlenmeye ihtiyacınız var. Sezonunuz geldiğinde, her zamankinden daha sosyal hissedeceksiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN