O ilde KPSS puanıyla memur alım ilanı yayınlandı! İşi olmayanlar 60 puan ile işe alınacak: Şartlar tek tek sıralandı

O ilde KPSS puanıyla memur alım ilanı yayınlandı! İşi olmayanlar 60 puan ile işe alınacak: Şartlar tek tek sıralandı

İş arayan insanlara bir müjde daha verildi. Peki hangi kurum KPSS puanıyla memur alımı yapıyor? Tüm detaylar haberimizde.

KPSS puanıyla memur olmak isteyen adaylara müjdeli bir haber de o belediyeden geldi! Peki hangi belediye personel alımı yapıyor? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

O BELEDİYEDEN PERSONEL ALIMI

İş arayan adaylar internet üzerinden yayımlanan ilanları merakla takip ederken bir haber de Yozgat Halıköy Belediyesi'nden geldi. Belediye için başvurular 17 Nisan tarihinde başlayarak 19 Nisan tarihinde sona erecek. Lise mezunu adaylar da başvuru yapabilecek. Başvurular Yozgat Halıköy Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Fatih Mahallesi Belediye Bulvarı No 18/1 Halıköy Kasabası adresine şahsen giderek yapılacak. 

Yozgat Halıköy Belediyesi Personel Alımları

Alımlar itfaiye eri ve zabıta memuru için olacak. Zabıta memuru için KPSS puanının en az 80 olması, itfaiye eri için KPSS puanının en az 60 olması gerekiyor. 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu kapsamında başvuru için erkek adaylarda boy ölçümünün en az 1.67, kadın adaylarda en az 1.60 olması gerekiyor. Boy ve kilo ölçümleri belediye tarafından yapılmaktadır. Aynı zamanda 30 yaşını doldurmamak, sağlık açısından itfaiye eri kadrosunda çalışma şartlarını taşımak, daha önce çalışılan kurumlardan disiplinsizlik sebebiyle çıkarılmamak gerekiyor. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN