O market tuvalet kağıdı fiyatlarını düşürdü! 8'li 12'li 24'lü tuvalet kağıdı fiyatlarını gören markete koşa koşa gitti!

O market tuvalet kağıdı fiyatlarını düşürdü! 8'li 12'li 24'lü tuvalet kağıdı fiyatlarını gören markete koşa koşa gitti!

Geçtiğimiz yıl artan fiyatlardan birçok ürün gibi tuvalet kâğıtları da nasibini almıştı. Her markette adeta el yakan fiyatlarla satışa sunuluyordu. Şu an alışveriş listenizde değilse bile listenize not edin Çünkü o market tuvalet kağıdında bomba bir indirim yapmış. İşte haberin detayları…

Tuvalet kağıdında bir indirim daha! Bu market 8’li paket tuvalet kâğıdında büyük indirim yaptı. Tuvalet kâğıdı indiriminden detaylar…

MARKET

İNDİRİMİ GÖREN VATANDAŞLARA MARKETE AKIN ETMEYE BAŞLADI. İŞTE İNDİRİME İLİŞKİN MERAK EDİLEN O DETAYLAR

Geçen yıl en çok artan temel ihtiyaç maddelerinden biri tuvalet kağıdıydı ama o market tuvalet kağıdında ciddi indirimler yaparak tüketicinin ekonomisini rahatlattı.

Yükselen enflasyon ve yükselen fiyatlar, hemen hemen tüm ürünlerde fiyat artışlarını devreye soktu. Aileleri maddi açıdan zora sokan bu durumla birlikte yeni yılda tuvalet kağıdı indirimleri de o markette raflarda yerini aldı.

Sofia'nın 8'li tuvalet kağıdı Migros mağazalarında 42,90 TL'ye düşüyor. 72,90 TL'den 42,90 TL'ye düşen tuvalet kağıdına ilgi çok ama herhangi bir Migros şubesine gidip indirimden yararlanabilirsiniz.

Tuvalet kağıdı indirimlerinden yararlanmak için Migros Sanal Market uygulamasından da alışveriş yapabilirsiniz.

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN