Ocağınızın kendine hayrı yoksa bir damla dökün! Ateş anında harlansın

Ocağınızın kendine hayrı yoksa bir damla dökün! Ateş anında harlansın

Bir mutfakta en önemli şey ocağın iyi yanmasıdır. Ocak gözlerinin bazı deliklerinden alev çıkmaması ev hanımlarının da büyük çilesi oluyor. Peki, Ocak deliklerinden neden ateş çıkmaz? Ocak nasıl daha iyi yanar? İşte tüm soruların tek malzemeli çözümü…

Ocaklardaki gaz bağlantıları zaman içerisinde toz, kir veya pas gibi nedenlerle tıkanabilmektedir. Bu durum gaz akışını engellerken ocakların yanmasının da önüne geçiyor. Ocakların bazı deliklerinden alev çıkmadığını görüyorsanız bu yöntemi uygulayarak anında çözüm bulabilirsiniz.

TIKALI OCAKLARA KÖKTEN ÇÖZÜM

Ocaklardaki gaz bağlantıları zaman içerisinde problemlere neden olurken Ocak gözlerinin yanmadığını görüyorsunuz bu yöntemi mutlaka deneyin. Tıkalı ocağı eski haline getirmek için tek bir damlası yetiyor. Kısık yanan ocak derdi geride kalıyor. Tüm ocaklar alev alacak.

ocak-sirke.jpg

TEK DAMLALIK ETKİLİ ÇÖZÜM

Tıkanan ocak gözlerini açmak için her evde bulunan doğal bir mucizevi üründen yararlanabilirsiniz. Bunun için öncelikle doğalgaz vanasını kapattıktan sonra ocak üzerindeki demir parçaları çıkarınız. Birkaç damla sirkeyi ocağa döktükten sonra sirkenin etkisiyle tıkanan delikler ve kapalı olan yerler açılacaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN