Ödül törenine Ada Erma'nın konuşması damga vurdu: Bu ödülü çocukların ölmediği bir dünyada almak isterdim ama...

49’uncu Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde En İyi Çocuk Oyuncu Ödülü'nü alan Ada Erma’nın, ödül töreninde yaptığı konuşma, tüm izleyenleri duygulandırdı. Erma, eline çizdiği dünya resmini göstererek başladığı konuşmasında "Bu dünya yemyeşil. Okyanuslar masmavi. Çocuklar yemyeşil sokaklarda hayvanlarla özgürce koşup eğleniyor. Savaş yok, şiddet yok. Hayvanlar özgür, kadınlar güçlü... Bu ödülü çocukların ölmediği bir dünyada almak isterdim ama…" ifadelerini kullandı.

Netflix'te yayınlanan 'Kulüp' dizisindeki rolü ile Altın Kelebek ödülüne layık görülen Ada Erma, Gazze'de hayatını kaybeden çocukları unutmayarak, duygulandıran bir konuşma gerçekleştirdi.

Erma'nın konuşması şu şekilde:

“Size birşey göstermek istiyorum. Ben bugün elime bir dünya çizerek geldim. Bu dünya sizin bildiğinizden çok farklı bir dünya. Bu dünya yemyeşil. Okyanuslar masmavi. Çocuklar yemyeşil sokaklarda hayvanlarla özgürce koşup eğleniyor. Savaş yok, şiddet yok. Hayvanlar özgür, kadınlar güçlü... Bu ödülü çocukların ölmediği bir dünyada almak isterdim ama… Bu dünyayı eline çizen tüm çocuklarla birlikte dünya güzelleşecek, buna yürekten inanıyorum."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN