Öfkeden deliye dönen Esra Erol konuğunu canlı yayında stüdyodan kovdu: Çık git bu kadar da olmaz biraz insanlık!

Öfkeden deliye dönen Esra Erol konuğunu canlı yayında stüdyodan kovdu: Çık git bu kadar da olmaz biraz insanlık!

"Esra Erol'da" adlı programıyla ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Esra Erol, canlı yayında öfkeden deliye döndü. Ünlü sunucu yasak aşkıyla davullu zurnalı düğün yapan konuğunu stüdyodan kovdu.

Hafta içi her gün "Esra Erol'da" adlı programıyla ATV ekranlarında izleyiciyle buluşan Esra Erol, canlı yayında resmen çıldırdı.

Eşini ve çocuğunu terk edip başka bir kadınla ilişi yaşayan adamın sözleri Esra Erol'u delirtti. "Seni tanıyıp evlendiğim gün için çok pişmanım" diyen adamın tavrına sinirlenen Esra Erol, canlı yayında çileden çıkarak konuğunu stüdyodan kovdu.

Zehra Güdücü, eşi Orçun Güdücü'nün evi terk ederek yasak aşkıyla davullu zurnalı bir düğün yaptığını duyunca canlı yayına geldi. Çocuğunun velayetini alma şartıyla boşanma kararı alan Zehra Güdücü eşi Orçun Gücü ile yüzleşti.

Karısını terk edip yasak aşkıyla düğün yapan adamın sözleri Esra Erol'u çileden çıkardı.

karisini-terk-edip-yasak-askiyla-dugun-yapti-15387785_6840_m

"ZEHRA'YI HAYATIMA ALDIĞIM İÇİN PİŞMANIM"

Boşanma kararından dolayı çok mutlu olduğunu söyleyen Orçun Güdücü, eşi Zehra Güdücü'yü tanıdığı için pişman olduğunu vurgulayarak "Çok pişmanım. Zehra'yı tanıdığım güne çok pişmanım. Zehra'yı hayatıma aldığım ve onunla evlendiğim için çok pişmanım. Bu saatten sonra Zehra'yla hiç işim yok" ifadelerini kullandı.

Orçun Güdücü, bu açıklamalarının devamında ise yasak aşkına bir davullu zurnalı düğün yapacağını açıkladı. Programın sunucusu Esra Erol ise Orçun Güdücü'nün bu açıklamalarının ardından adeta çileden çıktı.

bmjhkhjk

"BU KADAR DA OLMAZ BİRAZ İNSANLIK"

Orçun Güdücü'yü canlı yayında programdan kovan Esra Erol şunları söyledi:

"Hiç utanmıyor musunuz bu cümleleri kurarken? Size yazıklar olsun. Birazcık insanlık, edep ve vicdan... Sizden bir pirinç tanesinden daha küçük bir insanlık taşımanızı isterdim. Bu insan sizin çocuğunuzun annesi. Babam 'bazı insanlar belaya çabuk ulaşsın diye Allah onun önünde çakıl taşlarını kaldırırmış çabuk ulaşsın diye' derdi. Sizin hikayenizi de öyle görüyorum. Bazen bana 'Nasıl bu kadar sakin kalabiliyorsunuz' diyorsunuz ya... Bazen kalamıyorum. Sinirlerime hakim olamıyorum. Teşekkür edip helallik alamıyorsun. Allah'ınızdan bulun. Çık git. Çıkar mısın stüdyodan. Bu kadar da olmaz biraz insanlık ya. Bu kadar mı ar damarımızı çatladı, bu kadar mı utanmaz olduk ya."

Ekran görüntüsü 2022-10-27 105856

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN