Oğuzhan Koç'u çıldırtan Demet Özdemir sorusu! Eski eşi hakkındaki soruya öyle bir tepki verdi ki...

Oğuzhan Koç'u çıldırtan Demet Özdemir sorusu! Eski eşi hakkındaki soruya öyle bir tepki verdi ki...

28 Ağustos'ta Demet Özdemir ile giren ancak 8 Mayıs'ta Özdemir'den boşanan ünlü sanatçı Oğuzhan Koç, eski eşi hakkında kendisine yöneltilen soru sonrasında adeta sinirden çılgına döndü. Ünlü oyuncunun gergin halleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

28 Ağustos'ta İstanbul Sarıyer'de görkemli bir düğünle ünlü oyuncu Demet Özdemir ile dünyaevine giren ünlü şarkıcı Oğuzhan Koç, 8 Mayıs'ta Adalar Adalet Sarayı'ndaki duruşmayla Özdemir'den boşandı. Ayrılık sonrasında sessizliğe bürünen Oğuzhan Koç, eski eşi hakkında kendisine yöneltilen soru sonrasında adeta çılgına döndü.

Demet Özdemir ile 8 ay süren evliliğini 8 Mayıs'ta sonlandıran ve ayrılık sonrasında sessizliğe bürünen Oğuzhan Koç, önceki akşam Suadiye'de basın mensuplarının objektiflerine yakalandı. Ünlü oyuncu, eski eşi hakkında kendisine yöneltilen soru sonrasında sinir küpüne döndü. Koç'un tepkisi kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Muhabirlere tepki gösteren şarkıcı, “Beni evimin önünde çekemezsiniz. Ben evden çıkarım, stüdyoya girerim, oradan da evime giderim. Beni takip etmeyin, sorularınızı cevaplamayacağım” dedi.

whatsapp-image-2023-06-02-at-14-55-05.jpeg

Beyaz TV kamerası tarafından görüntülenen Koç, kameranın ışığından rahatsız olarak "Geceni köründe bu ışık ne?" dedi. Koç, "Demet Hanım'la ayrılığı sebebi pr'cılar mı?" sorusuna da sinirlendi. Muhabire tepki gösteren ünlü şarkıcı, Soru sormayın bana, bu soruları sana kim sorduruyor" diyerek tepki gösterdi.

"BU SORUYU SİZE KİM SORDURUYOR?"

Koç ayrıca kendisine yöneltilen “Boşanmanızın sebebi PR’cılar mı?” sorusuna da sert bir dille yanıt vererek “Arkadaşlar beni tanıyorsunuz, Allah aşkına söyleyin bu soruyu size kim sorduruyor? Sizin sormayacağınızı biliyorum. Biz beceremedik, yürütemedik bu evliliği.” açıklamasında bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN