Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'tan dev yatırım! 2 milyon euro değerinde...

Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'tan dev yatırım! 2 milyon euro değerinde...

Galatasaray'ın teknik direktörü Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk'un Fransa'nın başkenti Paris'e taşındığı öğrenildi. Başarılı teknik adamın eşinin Fransa'da yaptığı yatırımların fiyatı dudak uçuklattı.

Spor Toto Süper Lig'in 10. hafta karşılaşmasında deplasmanda Çağdaş Atan yönetimindeki Kayserispor'a mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Okan Buruk, oyuncu tercihleri nedeniyle taraftarların tepkisini topladı.

Kayserispor deplasmanında bu sezon Süper Lig'deki ikinci yenilgisini alan Galatasaray gelecek hafta evinde Alanyaspor'u ağırlayacak.

NİHAN BURUK PARİS'E TAŞINDI

Yaz transfer döneminde Icardi, Mertens, Torreira, Mata ve Oliveira gibi tecrübeli isimleri kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Galatasaray'da Okan Buruk, takımın ortaya koyduğu oyun nedeniyle eleştiri oklarının hedefindeki isim haline geldi.

Başarılı teknik adam sarı-kırmızılı ekipte işleri yoluna koymanın planlarını yaparken genç teknik adamın eşi Nihan Buruk'un Fransa'nın başkenti Paris'e taşındığı öğrenildi.

Paris'te ticaretle uğraşan Nihan Buruk'un Fransa'da işlerini büyüttüğü öne sürüldü. Bir süredir oğlu Ali Yiğit Buruk ile Fransa'da yaşayan Nihan Buruk, Takvim'in haberine göre; modanın kalbi Paris'te açtığı iki ayrı butikle de ticaret hayatına hızlı bir giriş yaptı.

2768574-1200x627.jpg

ORTALAMA 400 BİN EURO

Nihan Buruk'un elbise fiyatlarının ortalama 400 Euro olduğu ve kadın/erkek giyim ile takı sattığı markası, büyük ilgi gördü.

DAİRE VE YENİ BUTİĞE YATIRIM

İşler iyi gidince yatırımlarını attıran Nihan Buruk, değeri yaklaşık 36 milyon TL olan ve Paris'in Saint-Gervais bölgesindeki üçüncü butiğini özenle dekore ettiriyor.

Okan Buruk'un eşi ayrıca Paris'ten 2 milyon Euro'ya bir daire satın aldı.

62d999d386b24727d8d3a2b7.webp​​​​​​​

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN