Ölümden dönen Mehmet Ali Erbil yeni imajıyla herkesi şaşırttı! Gören bir daha bakıyor

Ölümden dönen Mehmet Ali Erbil yeni imajıyla herkesi şaşırttı! Gören bir daha bakıyor

Bir süredir sağlık sorunları ile mücadele ederek hayranlarını üzüntü içerisinde bırakan Mehmet Ali Erbil'in yeni imajı gündem oldu. Geçtiğimiz aylarda yoğun bakımda tedavi görerek ölümden dönen ünlü komedyen yeni tarzıyla herkesi şaşırttı.

Dört yıl önce "Kaçış Sendromu" hastalığına yakalanarak ciddi sağlık sorunları yaşayan ve bir süre yoğun bakımda tedavi gören, son dönemde ise sosyal medya platformu TikTok'ta yaptığı yayınlarla adından söz ettiren ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil, yeni imajıyla herkesi şaşırttı. Ölümden dönen ünlü komedyenin yeni imajı herkesi ters köşe yaptı.

Son dönemde TikTok'ta yaptığı yayınlar ve dikkat çeken açıklamalarıyla adından söz ettiren Mehmet Ali Erbil, bu kez yeni imajıyla gündem oldu.

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay Bilir'e attığı nedeniyle hakkında 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası talebiyle dava açılan, geçtiğimiz günlerde ise Aleyna Tilki ile öpüşmek istediğini açıklayarak "Bir klipte öpüşme teklifi gelirse bana kim derseniz Aleyna Tilki derim" şeklinde konuşan Mehmet Ali Erbil, yeni bir imaja büründü.

Geçtiğimiz yıllarda yoğun bakımda tedavi görerek ölümden dönen ünlü komedyen 'Film Fırıldak' projesi için yeni bir tarza büründü. Sağlık sorunları ile mücadele eden Mehmet Ali Erbil'in yeni imajıyla oldukça genç ve dinamik görünmesi görenleri şaşkına çevirdi. Ünlü şovmenin yeni tarzı kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

İşte kısa süre önce ölümden dönen ünlü komedyenin herkesi şaşkınlık içerisinde bırakan yeni imajı....

Ünlü komedyen Mehmet Ali Erbil yeni filmi için imaj değiştirdi

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN