Ölümüyle herkesi yasa boğdu! Billur Kalkavan'ın Fatma Girik hakkındaki pişmanlığı ortaya çıktı! "Onlar cennette buluştu..."

Ölümüyle herkesi yasa boğdu! Billur Kalkavan'ın Fatma Girik hakkındaki pişmanlığı ortaya çıktı! "Onlar cennette buluştu..."

6 aydır akciğer kanseri tedavisi devam ederken vücudunda gelişen mantar enfeksiyonu sebebiyle hayatını kaybeden Billur Kalkavan'ın ünlü oyuncu Fatma Girik hakkındaki büyük pişmanlığı ortaya çıktı. Kalkavan'ın Girik hakkındaki pişmanlığı herkesi hüzünlendirdi.

Yaklaşık 6 aydır akciğer kanseri tedavisi devam ederken vücudunda gelişen mantar enfeksiyonu sebebiyle hayatını kaybeden Billur Kalkavan, son yolculuğuna uğurlandı. Kalkavan'ın cenazesi ikindi vaktinde Zincirlikuyu Camii'ne getirildi.

Oyuncunun kardeşi Rıza Kalkavan ve Billur Kalkavan'ın 13 yıllık sevgilisi Buğra Bahadırlı cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine İlber Ortaylı, Hamdi Alkan, Halil Sezai, birçok ünlü isim ve sevenleri katıldı.

kal.jpg

Akciğer kanserine yakalanmasının ardından bağışıklığı düşen ve kaptığı enfeksiyon nedeniyle hayatını kaybeden ünlü oyuncu Billur Kalkavan'ın Fatma Girik için yazdığı yazı ortaya çıktı.

Kalkavan'ın Fatma Girik'i hayattayken arayamadığı gerekçesiyle pişmanlığını dile getirdiği öğrenildi. Kalkavan'ın o yazısı yürekleri sızlattı.

"ONLAR CENNETTE BULUŞTU BİZ BURADA KALDIK"

İşte Billur Kalkavan'ın Fatma Girik'in vefatının ardından yaptığı yürek yakan o paylaşım:

"Annem vefat etmeden önceydi, Bodrum'a otele gidiyordum, Fato da Torba'da yaşıyor diye annem ara hatırını sor dedi. Aradım kardeşi Günay bey İst'da tedavi oluyor dedi, söyledim selamları ulaştı mı bilmiyorum. Sonradan annem vefat etti, Fato'yu arayamadım derken Fato gitti. Hayatta hiçbir şeyi ihmal etmemek lazım. Bugün arayayım yarın arayayım derken onlar cennette buluştu biz burada kaldık.

Değerli kadın, dürüst, dobra, mert, sözünün eri, ülkesine ve biricik aşkı Memduh Ün'e aşık şahane insandı. Türk filmlerinin çoğu ben bebekken yaşadığımız Beylerbeyi'ndeki yalıda çekiliyordu. Bendeki albümlerde tüm oyuncuların 100lerce fotosu var. Fato beni çok severmiş bi de Filiz Akın çok severmiş. Annem de ikisini çok severdi. Filiz Akın sen çok yaşa lütfen."

b2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN