Ömer dizisi kadroyu genişletti! Diziye 5 oyuncu birden, o isimleri gören şaşkınlıktan bir daha bakıyor

Ömer dizisi kadroyu genişletti! Diziye 5 oyuncu birden, o isimleri gören şaşkınlıktan bir daha bakıyor

Son dönemin en çok izlenen Türk dizilerinden biri olan "Ömer," izleyicilerini her bölümde daha da şaşırtmaya devam ediyor. Diziye yeni katılan isimlerle birlikte, seyircileri heyecanlandıran bir sürpriz yaşandı. Diziye 5 oyuncu birden, o isimleri gören şaşkınlıktan bir daha bakıyor. İşte "Ömer" dizisinin yeni yüzleri ve detaylar...

Türk televizyon dizileri, yıllardır izleyiciyi ekrana bağlayan güçlü hikayeler ve etkileyici performanslarla dolu. Ancak son yıllarda "Ömer" adlı dizi, bu alanda önemli bir çıkış yaparak izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Türkiye'nin en çok konuşulan ve beğenilen dizilerinden biri olan "Ömer", sadece dramatik hikayesiyle değil, aynı zamanda toplumsal sorunlara dikkat çeken mesajlarıyla da büyük bir etki yaratıyor.

ÖMER DİZİSİ KADROYU GENİŞLETTİ! DİZİYE 5 OYUNCU BİRDEN, O İSİMLERİ GÖREN ŞAŞKINLIKTAN BİR DAHA BAKIYOR

Star Tv' nin reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Ömer, yeni sezona hızlı bir başlangıç yaptı. 22. bölümü ile 11 Eylül pazartesi akşamı yeni sezonuyla izleyenlerine merhaba dedi. Geçtiğimiz sezon reytinglerde ilk sırada yer alan Ömer dizisinde yönetmen koltuğunda Cem Karcı otururken, senaryosunu ise Gülizar Irmak kaleme alıyor.

omer-dizisinden-bomba-fragman-omerin-degisimini-gorenler-cok-sasirdi-gunah-isliyorum.webp

Dizinin başrollerini Selahattin Paşalı, Gökçe Bahadır, Barış Falay, Merve Dizdar, Gülçin Kültür Şahin, Serpil Gül, Onur Bilge, Gamze Karaduman, Muharrem Türkseven, Melike Güner ve Zerrin Sümer’in yer alıyor. Yeni sezonda başarılı diziye ise Esra Akkaya, Erol Baboğlu, Burcu Cavrar, Özgür Daniel Foster, Damla Makar da dahil oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN