Önce Acun Ilıcalı paylaştı ardından Şeyma Subaşı ağladı! Kızı Melisa'yı göremiyor mu?

Önce Acun Ilıcalı paylaştı ardından Şeyma Subaşı ağladı! Kızı Melisa'yı göremiyor mu?

Yakın zamanda evleneceğini açıklayan Şeyma Subaşı'nın resmi sosyal medya hesabı Instagram'dan yapmış olduğu paylaşımlar, kızları Melisa'yı eski eşi Acun Ilıcalı'nın göstermediği iddialarına sebep oldu.

Sevgilisi Mohammed AlSaloussi ile evlilik hazırlığında olan Şeyma Subaşı'nın paylaşımları sosyal medyanın gündemine oturdu. TV8'in sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde kızı Melisa ile fotoğraflarını paylaşmasının ardında Ilıcalı'nın eski eşi Şeyma Şubaşı ise kızı Melisa'ya özlem dolu paylaşımlarda bulundu.

seyma-2.webp

Şeyma Subaşı, sadece bununla da kalmadı ve gözyaşlarının aktığı bir fotoğrafı paylaşarak, İngilizce cümleler ile, "Sanırım bunu paylaşmamalıydım ama zaten paylaştım" ifadelerini kullandı.

seyma.webp

ESKİ EŞİ ACUN ILICALI'YA GÖNDERME Mİ YAPIYOR?

Şeyma Subaşı, bir sonraki paylaşımında ise, "Akıllı bir insan zirvedeyken daha mütevazi olmak gerektiğini ancak dokunulmaz olduğunu düşündüğünde tepeden düştüğünde anlar" dedi.

Bu fotoğraflar ve cümleler ise sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Subaşı'nın, Ilıcalı'ya gönderme yaptığı konuşulurken, bir fotoğraf daha geldi. Subaşı bu söylentilerin ardından ise kendisine gelen bir mesajı da yayınladı.

Subaşı'na bir takipçisi, "Ya... Çok üzgünüm senin adına. Melisa, bu dönemlerini, yaşlarını tekrar yaşayamayacak ve annesi olarak yanında değilsin... Canım benim, sen ruhu güzel kadınsın... Umarım ayrılmamak üzere birleşirsiniz" şeklinde bir mesaj yollarken, Subaşı ise bu mesajı, "Bütün destekleriniz, dualarınız için 'amin' diyorum" sözleri ile paylaştı.

seyma-1.webp

ŞEYMA SUBAŞI KIZINI GÖREMİYOR MU?

Subaşı'nın yapmış olduğu bütün paylaşımlarının ardından ise, "Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'na kızını göstermiyor mu?", "Şeyma ve Acun küs mü?" soruları sosyal medyada sorulmaya başladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN