Optik illüzyonlara meydan okuyorsanız buyurun! Farklı karpuzu 8 saniyede bulmak sadece zekilerin işi: Hazırsanız başlıyoruz

Optik illüzyonlara meydan okuyorsanız buyurun! Farklı karpuzu 8 saniyede bulmak sadece zekilerin işi: Hazırsanız başlıyoruz

Optik illüzyon testleri hem zekayı hem de gözlem yeteneğinizi keşfetmek için hazırlanmış testlerdir. Bu kapsamda bugün sizler için hazırladığımız karpuz görselindeki farklı karpuzu bulmak için sadece 8 saniyeniz var. Eğer hazırsanız başlıyoruz…

Farklı olan karpuzu bulmanız için hazırlanan bu görsel zeka testi, hem hafızayı hem gözlem yeteneğini geliştirmek için yapılmış eğlenceli bir görsel. Ayrıca bu test, günlük hayatta karşılaştığınız olaylara karşı mantıksal akıl yürütmenizi ve sorun çözme becerilerinizi geliştirmenize de yardımcı olur.

Gözler genelde birbirine tıpatıp benzeyen nesneler arasındaki küçük farkları görmezden gelir. Bu durum zeka testlerinde diğerlerinden farklı olanı bulmaya çalışırken de yaşanmaktadır. Bu yüzden, bu tarzdaki testlerde başarıya ulaşmak için tamamen uyanık bir zihin ve üstün gözlem yeteneğine sahip olmak gerekiyor.

farkli-olan-hangisi-1.jpg

Bilişsel yetenekleri ölçmek için hazırlanan yukarıdaki karpuz görselinde bir karpuz diğerlerinden farklı. Bu testte üstün gözlem yeteneğiniz olduğunu kanıtlamak ve karpuzlardan farklı olanı bulmak için size verilen süre ise 8 saniye. 8 saniyelik sürede tüm dikkatinizi bu görsele vererek farklı olan karpuzu bulmaya çalışmalısınız.

FARKLI KARPUZ NEREDE?

8 saniyelik sürede farklı olan karpuzu bulanların görsel IQ’sunun yüksek olduğunu söylemek mümkün. Ancak hala görseldeki farklı karpuzu arıyorsanız endişe etmeyin. Cevabı sizler için aşağıya bırakıyoruz.

farkli-olan-hangisi-2.jpg

Farklı olan karpuz aslında gözlerinizin önündeydi. Sadece bu tür testlerde aceleci olmamak ve daha dingin bir kafayla görsele odaklanmak sizi kısa sürede cevaba ulaştıracaktır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN