Orman yangınında ünlü muhabirin evi de yandı! Depremde yakınlarını kaybetmişti, kara bulutlar peşini bırakmıyor

Hatay'da devam eden orman yangınında, ünlü muhabirin çocukluğunu geçirdiği ve ailesinin de yaşadığı evi zarar gördü. 6 Şubat 2023 depreminde de akrabalarını kaybeden deneyimli muhabir, yanan evinin son halini sosyal medyadan paylaştı. İşte detaylar...

Sözcü TV muhabiri Gülnur Saydam'ın Hatay'ın Belen ilçesine bağlı Soğukoluk Mahallesi'ndeki evi, yangında büyük hasar gördü.

gulnur-saydam-kimdir.jpg
Gülnur Saydam

Yangın sonrasına dair evinden kareyi paylaşan ünlü muhabir, şu not düştü:

"Neyle sınanmadır gerçekten aklım almıyor artık! Burası bizim yaylamız çocukluğumuz anılarımız var burada ama ne yazık ki buralar da kül oldu gitti… Depremden kaçıyoruz buralara sığınıyoruz bu sefer de yangın! Bu güzel ormanı koruma yolları varken ısrarla sırt çeviren sisteme en büyük öfkem!!!"

gulnur-saydam-hatay-yangin.jpg

AİLESİNİN EVİ DEPREMDE HASAR GÖRMÜŞTÜ

Hatay depreminin ardından bölgede muhabir olarak görev alan Gülnur Saydam, "Ben burada cehennemi gördüm" diyerek yaşananların boyutunu dile getirmiş, akrabalarından kayıplar olduğunu, ailesinin evinde ise hasar olduğunu ve yıkılacağını aktarmıştı.

gulnur-saydam-hatay-deprem.jpg

GÜLNUR SAYDAM KİMDİR?

1987 yılında Suudi Arabistan'da dünyaya geldi. Gülnur Saydam, lise eğitimini Uluslararası Cidde Türk Okulu'nda tamamladı.

Türk Konsolosluğu'nun çıkardığı bir gazetede Türk-Arap ilişkileri üzerine araştırma yazıları kaleme alan Gülnur Saydam, lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde yaptı. Üniversite yıllarında çeşitli Arap menşeili gazetelerin Türkiye bürolarında rol aldı.

Mezuniyetinin ardından SKY Türk ve Habertürk TV haber merkezinde stajyer olarak görev yapan Gülnur Saydam, stajının bitmesinin akabinde Habertürk ekranlarında görev yapmaya başladı.

2019 yılında Haber Global'in kurulması ile bu kanalda görev aldı. Ardından TV100 ekranlarında izleyici ile buluşan isim şimdilerde ise kariyerine Sözcü TV'de devam ediyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN