Ormandaki tüm saklanmış hayvanları 26 saniyede bulabilir misin? Sadece üst düzey zekaya sahip insanlar bulabiliyor!

Ormandaki tüm saklanmış hayvanları 26 saniyede bulabilir misin? Sadece üst düzey zekaya sahip insanlar bulabiliyor!

Bu orman optik illüzyon resminde gizlenmiş çok sayıda gizli hayvan var. Avcılar gelmeden onları tespit etmelisiniz. Bunu yapabilir misin? IQ testi için aşağıdaki optik illüzyon ile zeka ve gözlem becerilerinizin ne kadar keskin olduğunu öğrenelim ve kontrol edelim.

İnsan vücudunun görsel korteksi, dünyadaki en karmaşık şeylerden biridir. Gözlerimiz ışığı alır ve beynimizde dünyanın bir resmini çizen elektrik sinyallerine dönüştürür. Çevremizdeki tüm güzellikleri deneyimlememizden sorumlu olan büyüleyici bir süreçtir.

Ancak bazen göz ile beyin arasında bir çatışma olur. Beynin gözlerden karışık sinyaller alması nedeniyle gerçeğinden farklı görüntüler algılıyoruz. Buna optik yanılsama denir. Çöldeki serap, doğal bir optik yanılsamanın harika bir örneğidir.

Ancak bugün size, gözlem becerileriniz ve genel zekanız hakkında çok şey söyleyebilecek akıllara durgunluk veren bir optik yanılsama resmi sunuyoruz. Bu yüzden işinize ara verin ve IQ testi için aşağıdaki optik illüzyona bakın.

1-001.jpg

RESİMDEKİ GİZLİ HAYVANLARI BULABİLİR MİSİN?

Bu yağmur ormanlarında saklanan çok sayıda gizli olan hayvan var. Avcılar gelmeden önce onları bulup teşhis etmelisiniz. Sadece 26 saniyen var. Tüm hayvanları görebileceğini düşünüyor musun? Gözlem becerilerinizi test edelim.

Ormandaki optik yanılsama resmini dikkatlice gözlemleyin ve mümkün olduğu kadar çok hayvan bulmaya çalışın. Bu, interneti kasıp kavuran ve aynı zamanda nesli tükenmekte olan hayvanlar hakkında farkındalık yaratma amacına hizmet eden viral bir testtir.

GİZLİ HAYVANLARI BULDUN MU?

Bu optik yanılsamayı deşifre etmek için gözlem becerilerinizi ve beyin gücünüzü sonuna kadar kullanmanız gerekecek. Ancak sadece 26 saniyeniz olduğunu unutmayın.

Zamanın yarısı çoktan geçti. Fazla zamanın kalmadı. Çabuk ol! Bir ipucuna mı ihtiyacınız var? Optik illüzyonda gizlenmiş 5 hayvan var.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Artık çözüm zamanı. Aşağıdaki yağmur ormanı optik yanılsama çözümünü kontrol edin.

Soldan sağa doğru sırasıyla şu şekildedir:

1 orangutan
2 Tukan
3 jaguar
4 Koala
5 Fil

Çoğu insan 3 hayvanın yerini tespit edebilir. Yalnızca ortalamanın üzerinde gözlem becerisine sahip kişiler tüm hayvanları görebilir. Hangi insan kategorisine giriyorsun? Yorumlarda bize bildirin ve bu optik yanılsama testini arkadaşlarınız ve ailenizle paylaştığınızdan emin olun.

2-001.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN