Oturma odasındaki iki gizli kediyi 7 saniyede bulun! Sadece IQ seviyesi yüksek olanlar görebiliyor..

Oturma odasındaki iki gizli kediyi 7 saniyede bulun! Sadece IQ seviyesi yüksek olanlar görebiliyor..

Oturma odasında gizlenmiş iki kedi var. Onları 7 saniyede tespit edebilir misiniz? Şimdi gözlerinizi teste tabi tutun!

Optik illüzyonlar, zekayı ve dikkati belirleyen en basit testlerden biri olarak kabul edilir ve kişinin bilişsel yeteneklerini geliştirmek ve beyni yaratıcı düşünmeye teşvik etmek için mükemmeldir. Bu tür zorlukları düzenli olarak uygulamak, problem çözme becerilerinin geliştirilmesine ve kalıpların dışında düşünmenin geliştirilmesine yardımcı olur. En keskin gözlere sahip misin? Şimdi öğrenelim!

1-013.jpg

RESİMDEKİ 2 GİZLİ KEDİYİ BULABİLİR MİSİN?

Yukarıda paylaşılan görselde bir oturma odası sahnesi okuyucuların huzuruna sunuluyor. Bir çift ve kızları oturma odasında otururken görülüyor. Odada yalnız değiller. Açık alanda saklanan iki kedi var. Kedileri 7 saniyede bulabilir misin? Zamanınız şimdi başlıyor!

Bu basit meydan okuma, görme keskinliğinizin seviyesini test etmenin iyi bir yolu olacaktır.

Resmi dikkatlice kontrol edin. Kediler resimde kendilerini akıllıca gizlemişler. Onları fark ettiniz mi? En dikkatli gözlere sahip okuyucular, kedileri diğerlerinden daha hızlı fark edebilecektir. Süre dolmadan görüntünün tüm alanlarını dikkatlice tarayın.

OPTİK İLLÜZYON CEVABI

Süre doldu. Artık bakmayı bırak! Kaçınız kedileri gördü? Kedileri en kısa sürede fark eden okuyucuları tebrik ederiz. Kedileri bulamayanlar aşağıda verilen çözümü kontrol edebilirler. İki kedi resimde iki farklı alanda görülebiliyor.

2-003.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN