Oyuncu Fırat Tanış'tan örnek davranış: 500'üncü oyununun geliri depremzedelere

Oyuncu Fırat Tanış'tan örnek davranış: 500'üncü oyununun geliri depremzedelere

Oyuncu ve müzisyen Fırat Tanış, takdir toplayan bir davranışa imza attı. Tanış, müzikal oyunu 'Gelin Tanış Olalım'ın 500'üncü gösterisinden elde edeceği tüm geliri, deprem bölgesindeki çocuklar yararına kullanılmak üzere Unief'e bağışlayacak.

Oyuncu ve müzisyen Fırat Tanış'ın 8 yıldır oynadığı 'Gelin Tanış Olalım', 500'üncü kez sahneye çıkmaya hazırlanıyor. 500'üncü oyun için özel bir gösterim hazırladığını dile getiren Tanış, sosyal medya hesabından bir duyuru yayınladı.

Fırat Tanış, 'Gelin Tanış Olalım' oyununun 500'üncü gösterisinden elde edeceği tüm geliri, deprem bölgesindeki çocukların yararına kullanılmak üzere Unicef'e bağışlayacağını açıkladı. Tanış paylaşımında, "Gelin Şimdi Yaralarımızı Sarmak İçin Tanış Olalım" ifadesini kullandı.

firat-tanis.jpg

Gelin Tanış Olalım'ın 500'üncü özel gösterisi 9 Şubat'ta 21.00'de, Zorlu PSM Turkcell sahnesinde oynanacak.

'500. ÖZEL GÖSTERİMİZİN ANLAMINI KATMERLEMEK İSTEDİK'

Fırat Tanış paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Tam 8 sezondur sizlerle kapalı gişe büyüttüğümüz müzikal oyunumuz Gelin Tanış Olalım 500. gösterisine yaklaştı. Bir özel tiyatro için ulaşılması zor bu güzel sonucun bizde yarattığı mutluluk, heyecan ve ümidin karşılıklı olduğunu düşünüyor, yürekten hissediyorum. Bu vesileyle 500. Özel gösterimizin anlamını Unicef Türkiye yararına oynayarak katmerlemek istedik. Elbette yine sizinle beraber. Tüm geliri deprem bölgesindeki çocuklarımız yararına kullanılmak üzere Unicef’ e bağışlanacak."

Önceki gün Levent'te görüntülenen Tanış, çok heyecanlı olduğunu belirterek, "Kolay kolay kimseye kısmet olacak bir şey değil. 500’üncü oyun için de özel bir gösterim hazırladık. Mart ayında deprem bölgesinde olma durumum var. Onlara da özel bir gösteri planlıyorum." diye konuştu.

firat-tanis-2.jpg

Ünlü oyuncu, son dönemde tiyatroya olan ilginin artmasına ilişkin sorulara, "Şahane bir şey bu. Bence bütün oyuncular deneyimlemeli. Tiyatrodaki disiplin, durum, anlayış, seyirci dizi setine benzemez. Tiyatroda yanlış bir şey yaptığınızda rezil oluyorsunuz." şeklinde yanıt verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN